Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, csak engem idegesít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak engem idegesít a párkapcsolat-mánia?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már nagyon elegem van, hogy a csapból is ez folyik, mindenkinek erről szól az élete, ha meg valaki még huszonévesen is szűz, nem volt kapcsolata, az egyenesen szánalmas. Miközben a valóság az, hogy tele van a világ elcseszettnél elcseszettebb kapcsolatokkal, kezdve mondjuk a szüleimét, vagy az ismerőseimét, de azért mindenki nagyon el van szállva magától, hogy neki már volt kapcsolata, még büszke is rá. Volt, volt, de milyen, és milyen okokból? Mi értelme akkor az egésznek? Nem arról van szó, hogy ne szeretnék kapcsolatot, de baromira idegesít az emberek hozzáállása. Mintha egy senki lennél, ha még nem jött volna össze, ha meg egyszer éppen szerencsés voltál, akkor már vagy valaki. Szánalmas. Mintha nem ugyanaz az ember lennél attól függetlenül, hogy volt-e már kapcsolatod vagy sem.

Van olyan lány, aki hasonló cipőben jár, mert minket fiúkat pláne sokkal lúzerebbnek tart mindenki. Lányoknak könnyebben is összejön a dolog, meg náluk ez messze nem olyan gáz. Szóval van olyan, aki hasonló cipőben jár?

(Ne aggódjatok, én biztos nem fogok senkire ráugrani privátban, csak érdekel, van-e olyan ezen az elcseszett bolygón, aki megért.)

27f

2016. júl. 20. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenki csak a saját életével foglalkozzon, azt tegye jobbá, fejlődjön, mások véleményét meg sz..rja el. Senkinek semmi köze, hogy az adott személy hogyan éli a saját életét.
2016. júl. 20. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a lányokat meg másért csesztetik. Pl. hogy nem akar gyereket. Érdekes a férfiaknál ezt elintézik egy legyintéssel.
2016. júl. 20. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én se bírom a párkapcsolatokat:D.

Pont azért, mert csak a rossz példa van a szemem előtt.

Most is csak a válások, megcsalások, hazudozásokat látom. Kinek hiányzik ez?

Főleg ha tök jól érzem magam egyedül, szingliként?

Azt pedig pont leszarom, hogy ki mit gondol arról, hogy én majd talán huszonévesen is szűz leszek és egyedül élek.

17/L

2016. júl. 20. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném, hogy gyereket sem szeretnék soha. :)
2016. júl. 20. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy bennem van a baj. Ti jól érzitek magatokat a bőrötökben, csak én vagyok ilyen hülye, hogy folyton idegesítem magam azon, mit gondolnak mások.
2016. júl. 20. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Időbe telik amíg megtanuljuk, hogy magunknak kell megfelelni, nem másoknak. 20L (szűz)
2016. júl. 21. 15:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyenkor olyan rosszul érzem magam, hogy itt vinnyogok, miközben vannak lányok, akik sokkal fiatalabban sokkal érettebben gondolkodnak, és szilárdabban állnak a lábukon mint én. Igazad van, és köszi. ;)
2016. júl. 21. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít,hogy a csapból is ez folyik.Ez mindenkinek a magánügye.Semilyen mondvacsinált indokkal nem lehet ebbe erőszakosan beleavatkozni.Tanácsot lehet adni,azt is max. barátnak szülőnek,akkor is csak akkor,ha kérik.Amúgy meg az,hogy irányítani akarják az emberek életét,az egy ördögi terv része.www.masodikeljovetel.hu.Itt vannak a válaszok.
2016. dec. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!