Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha az exem felajánlja, hogy béreljünk ki közösen egy lakást?
3 hónapja szakítottunk a barátommal. De eleve úgy terveztük (mivel távkapcsolatban voltunk), hogy szeptembertől, ha felvesznek az egyetemre és nem kapok koliszobát, akkor bérelünk egy szobát/lakást. Egy hónapja nem beszéltünk, tegnap este írtam neki, hogy találtam számára egy kitűnő albérletet. Az egyik rokonom a lakás tulajdonosa, ezért segíteni szerettem volna neki. Mindkettőnek megérte volna, tehát írtam a srácnak. Beszélgettünk, és egyszer csak azzal jön, hogyha úgy alakul és volna kedvem, akkor összeköltözhetünk. Magam sem vagyok tisztában, hogy érzek-e iránta valamit. Van egy másik fiú a láthatáron, akit nagyon kedvelek és szinte már szeretem, de amikor meglátom a volt barátom mosolyát, elszomorodok és elkezdek pityeregni. Úgy érzem, nagyon hiányzik és az egyik legjobb barátomat vesztettem el a szakítással. Mindketten megbántuk, hogy elsiettük a párkapcsolatot. Viszont ha vártunk volna legalább 1-2 hónapot, másképp alakulhattak volna a dolgaink. Ő volt az első szerelmem. Mit akarhatott mondani az összeköltözéssel? Köszönöm a válaszokat!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!