Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti benne lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti benne lennétek egy ilyen párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyedüli keresőnek kéne lennetek, viszont minden egyébtől mentesítene az "asszony". Minden munkanapon több fogásos főtt étel, amit csak szeretnél. Szabadnapokon ahogy kedved van, főzhettek együtt is. Mosnod soha nem kéne, mindig élére hajtogatva állna a ruha a szekrényedben. Takarításról is le lenne a gondod, naponta felmosás, felsöprés, portalanítás alap. Mosogatóba kéne bepakolni evés után és ennyi, asztal letörlésére, mosogatásre, morzsák eltakarítására se lenne gondod. Számlákat befizetné, vásárlásokat fejben tartaná és gondos listát vezetne a szükséges dolgokról. Jól osztaná be a pénzt, viszonylag alacsony összegből mindig pompás ételeket készítene, hónap végén is. Így a fizetésedből maradna másra is, neki mondhatni ez a "hobbija" -sok boltot körbejár, folyamatosan figyeli az akciókat, így kevés pénzből sokkal többet hoz ki. Nagy részt be is vásárolna, csak autója nincs, így nagyobb dolgok hazahozásában rád támaszkodna. Ruhát másnapra kikészíti ha szeretnéd.

Egy szóval folyamatosan rendet és kényelmet tartana körülötted, cserébe azért, hogy neki ne kelljen dolgoznia.

2017. febr. 4. 21:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

#10 - mert csak ebben fog mozogni, az elégnél kevesebb új inger fogja érni, kevesebb dologról lehet beszélgetni, egyszerűen be fog szürkülni a kapcsolat ha ez töltené ki a napját.

Nem kell műszakozni vagy megszakadni, csak legyen ami foglalkoztatja. És én úgy látom az ismerősei körömben, hogy hosszútávon az eltartottság mindenféle komplexusokhoz vezet, szóval egy kis önálló bevétel sem árt (nem, nincs minimum százalék vagy összeg, a lényeg az alapelv). Termesszen otthon virágot, napi pár órában ingatlanközvetítősködjön, fotózzon és adja el a neten keresztül, akármi - csak csináljon valamit, foglalkozzon valami mással is, érezze hogy ő is való valamire a háztartás vezetésén kívül.

Egy cimborám anyja 20 évig otthon, igaz teljesen más okból (fogyatékkal született gyerek). Hidd el nem olyan jó az lelkileg/mentálisan hosszú távon.

2017. febr. 4. 22:42
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
én simán benne lennék egy ilyenben, igaz én Svájcban dolgozok. Persze emellé a napi több óra szexet is elvárnám.
2017. febr. 4. 23:08
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
Engem speciel határozottan zavarna, ha egy nőnek az lenne az életcélja, hogy a háziszolgám legyen. Sokkal jobban szeretem az egyenlőséget.
2017. febr. 4. 23:09
 14/32 anonim ***** válasza:
49%
Megsúgom nektek, hogy Svédországban ezért rendes fizetést kapnak a nők az államtól. Csak Magyarország ilyen ratyi, hogy semmibe veszik a háztartásbeli nőket. Értékelném, igen, de ahhoz kéne keresnem havi 4-500at.
2017. febr. 4. 23:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy házvezetőnő fizetésért pontosan ugyanezt tudja. Ha olyan, szerintem még a szexet is bevállalja.

Anyukám olyan 3-4 éves koromtól kezdve otthon volt, háztartásbeliként. A leírtakat mind csinálta, apámnak tényleg csak dolgoznia kellett. Teljes elhidegülés, tisztelet és megbecsülés hiánya, egymás hibáztatása, satöbbi volt kettejük kapcsolatának a vége, apám úgy érezte, teljesen magára maradt, minden felelősségben, egy szabad pillanatot nem engedett meg magának, mert egyszerűen nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy talán az az 5 perc pihenés miatt nem lesz másnap étel az asztalon (minthogy anyámra ugye nem számíthatott), cserébe velünk, a gyerekeivel, egy percet nem foglalkozott, 55 évesen szívrohamban, túlhajszoltan halt meg, hogy közben alig ismerte a már felnőtt gyerekeit. Miközben meg anyám most magára maradt, és 20 év munkaviszonykiesés, szakmai tapasztalat, BÁRMI nélkül elképzelése sincs, hogy mit kezdjen magával. Hozzászokott már ehhez a laza életvitelhez, és most konkrétan arra számít, hogy mi tartjuk el- ami persze, szép és jó, csak nekünk meg már a saját életünket kellene élni, a bátyám most vett saját lakást, neki azért nincs pénze, nálunk meg hamarosan jön az első baba, szóval azért nem rá szeretnénk költeni minden kis fillérünket.

Nekem ezek alapján nem hangzik annyira bulinak a dolog. Hobbik ide vagy oda. Anyámnak is volt, mindig kitöltötte a napját valami konstruktívval. Sokra megy most vele.

2017. febr. 4. 23:18
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
én nyugodtabb lennék ha mindkét fél kereső lenne. a házimunkát megoldjuk együtt
2017. febr. 4. 23:18
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Elég alacsony szellemi szinten lehet az a nő, akit ez kielégít, ráadásul nem zavarja, hogy függ a másiktól.
2017. febr. 4. 23:25
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
Igen, de leginkább azért mert messze az átlag felett keresek.
2017. febr. 4. 23:28
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem , úristen dehogy lennék benne ilyenben.

Ellátom magam , rendet tartok magam körül, egyedül élek megoldok mindent, nincs szükségem cselédre.

Viszont egy társra igen. Egy valami van ami nem megy úgy és az a főzés, egyszerűeket megcsinálom, de bonyolultabb időigényesebb kajákat nem. Îgy az például jó lenne ha a leendő párom tudna jól főzni. Főzhetnénk együtt és azt is jobban elsajátítanám.

F34

2017. febr. 4. 23:48
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez mind szép és jó, amíg a pasi eltart... De mi van, ha beteg lesz, elhagy, meghal... És miből lesz nyugdíjad?
2017. febr. 4. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!