Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él-hal a legtöbb nő a mérnök pasikért? Nem vicc. Nagyon sok ismerősöm mérnök, nem adonisz, mégis, , arat" a nők között. Ez a kérdésből is látszik, hogy sok nő odavan értük. Titok? Exem is gépészmérnökért hagyott el, mentőtiszt vagyok.
A nagy számok törvénye miatt. Annyi van belőlük, mint a szemét. Csak úgy ahogyan közgazdászból vagy jogászból.
Orvos nem lehet a zsáner, mert összesen van évente kb 50 új delikvens és még sokat mondtam.
Az, hogy téged épp egy mérnökért "hagytak el" nem jelenti azt, hogy máskor is amiatt fognak. Bár a lelkülete egész eltérő egy mérnöknek és egy mentőtisztnek, szóval furcsa. Ebből ne általánosíts.
Olyannyira ne, hogy hazánkban a diplomás fiatalság aránya messze 50% alatt van, tehát már csak matematikailag sem jön ki az, hogy mindenki ugrik a mérnökökre...
Az ex is mérnök volt (bár egy tirpák), és a párom is az. Mindezt ugy, hogy én anno kijelentettem, gogy mérnökkel soha, mert kocka mind. Hát, ehhez képest a barátom egyáltalán nem az...
A fizetése meg pont nem érdekel, soha nm is kérdeztem töle.
24, te életedben nem láttál még egy mérnököt sem, maximum képröl, de az elöitéletességed miatt inkább téged kerülnélek messziröl, mint egy mérnököt.
Igen, vannak okoskodo kockák, de az ember-, és nem iskolafüggö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!