Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as nők! Bármilyen szempontból, milyen az ideálotok?
Személyiség: Magabiztos, férfias, megbízható, kedves és jó humorú
Foglalkozás: Tök mindegy, de ne egy nyolc általánosa legyen. Én is egyetemet végzek, legyen ő is intelligens.
Külső: Magas, sportos, egy normális arccal. Nem kell modellnek lennie érted, de találjam vonzónak.
Anyagiak szempontjából nem vagyok válogatós, nem sok embernek van nagy vagyona a 20-as éveiben. A lényeg hogy megéljünk, és jusson a szórakozásra is.
Hobbi: amit csak akar. De jó ha valami iránt szenvedélyes, az mindig jó jel. :) Ez lehet sport is de felőlem akármi, persze ne csak az érdekelje.
Öltözködés: Farmer póló nekem okés. De legyen igényes, tiszta meg ilyenek.
Mindenképp lehessen vele komolyabb dolgokról is beszélni, szóval jó ha intelligens az illető.
Családcentrikus.
Optimista.
Empatikus.
Szereti az állatokat.(meg persze engem.:D)
Ezek nekem nagyon fontosak.
Az se árt ha szeret olvasni.
Az,hogy külsőre milyen..teljesen eltérőek fogtak meg eddig is,lényeg,hogy megfogjon/vonzalom meglegyen.
Foglalkozás,anyagiak. Nem ez a fontos. A fontos,hogy akarjon dolgozni,ahogy én is. És,hogy együtt felépìtsük amit kell.
Engem azok a férfiak fognak meg akik határozottak,műveltek,inteligensek,ambiciózusok.Tehát véletlen sem felszínesek.
Külső helyett nekem inkább a kisugárzás számít.
Nem szeretem a szétápolt "így belővöm,úgy belővöm a hajam",parfűmtől tocsogó típust.Kifejezetten visszataszít.
Ha az ideálomra godolok akkor nem vézna és nem is kigyúrt,a kettő közt van.Eddig nekem szinte csak sötét hajú és szemű barátom volt.
Plusz pont ha egy kicsit feminim a stilusa:)
Külsőre: vékony vagy átlagos testalkatú, magas, sötét, hosszabb hullámos hajú, barna vagy zöld szeme van, ezek a gyengéim, szinte az összes pasi, aki tetszett, így nézett ki, de az ettől eltérő külső sem kizáró ok.
Belső: érzékeny, intelligens, érdeklődő, szereti a természetet és az állatokat, toleráns.
Hobbi: lehet bármi, de ha zenél vagy művészetekkel foglalkozik, az nagy plusz pont.
Öltözködés: elegáns vagy laza, mindegy csak ne ilyen divatmajom legyen csőgatyával és hosszúorrú cipővel.
Foglalkozás, kereset: tök mindegy,csak szeresse és élvezze azt, amit csinál, vagy legalább törekedjen arra, hogy később ilyen munkát találjon.
Nagyon le tud venni a lábamról, ha valaki foglalkozása egyezik az enyémmel, de nálam tapasztaltabb és nagyon segítőkész. Az ilyen férfiaktól valahogy mindig elgyengülök kicsit és fellángolok:D
Egyébként pedig:
Külsőre nincs ideálom, nagyon változatos testalkatú és arcberendezésű férfiak tetszenek.
Belső tulajdonságokat illetően: intelligens, értelmes, humoros, kreatív, kedves, odaadó, hűséges. Lehetőleg legyen valami célja, ne csak tengjen-lengjen, kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!