Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él-hal a legtöbb nő a mérnök pasikért? Nem vicc. Nagyon sok ismerősöm mérnök, nem adonisz, mégis, , arat" a nők között. Ez a kérdésből is látszik, hogy sok nő odavan értük. Titok? Exem is gépészmérnökért hagyott el, mentőtiszt vagyok.
A pénzért, mi másért...
De a #2-es válaszoló nagyon jól összeszedte a lényeget.
Megint te vagy az? Miért nem tudod elfogadni, hogy a nő az exét szerette, benne látott valamit, amit benned nem. Ez bármi lehet, nem feltétlenül a pénz. Tudom, könnyebb erre fogni, de hidd el nem ez a bibi itt. Próbálj meg megbékélni a gondolattal, hogy neki nem te kellettél, nem téged szeretett. Nem tudta elfelejteni az exét.
Ha most tegyük fel mérnök lennél, az exe meg orvos, és elhagyott volna érte... Feltennéd a kérdést, hogy az orvos pasik miért vonzóbbak, az orvos ismerőseidnek miért van kapcsolatuk, míg neked nincs? Őszintén. Mert szerintem igen, feltennéd. Csak hogy foghasd valamire.
Külföldön jól keresnek, de tudomásom szerit Magyarországon nem olyan sok az a pénz.
Amúgy is ne gyertek ezzel az anyagiassággal, ha egy nő elhagy annak más oka van és nem azért mert a másik jobban keres.
Mert a mérnök szakma elismert és jól keres. Akármikor, ha lánnyal beszélgettem és szóba került a dolog, hirtelen jobban érdekeltem minden csajt. Pedig még csak egyetemre járok...
A valóságban minden nő előad egy betanult sablonszöveget, hogy a belső a fontos és nem számítanak az anyagiak. A valóságban azonban, durván számít.
#19: Egy faluban laktam. 3 házasság kivételével, minden házasság válással végződött. Valamilyen rejtélyes módon, minden nő egy pénzesebb hapsival jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!