Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esne? N/23
A spórolt pénzéhez nincs köze a háztartásotoknak, azt abból kell megoldani amit bedobtok. Akkor kell csinálni egy perselyt amibe ilyesmire gyűjtötök és abból fedezni.
Nálunk is a páromnak van több megspórolt pénze , de többet is keres, engem nem izgat, bár mi mindig tájékoztatjuk egymást a helyzetről, hétköznapi dolog, most épp én autóra gyűjtök, ő csak úgy, hogy majd egyszer ha a fundamenta is úgy akarja akkor legyen alapunk, nem zavarja sőt kérte hogy én most az enyémre koncentráljak. Érdekes ebből a szempontból hogy nem osztja meg veled a terveit, de ez kapcsolatfüggő.
Az a pénz az övé, neked semmi közöd hozzá. A páromnak van x1000 chf megtakaritása, de az az övé marad az esküvő után is...
Nem is értem, ezt hogy képzelted...
Nálunk alap, hogy mindent a vőlegényem fizet. Rezsi, kaja, drogéria, háztartás, konditerem, nyaralások, szórakozás, minden alap dolog ami kell és amire az ember költeni szokott úgy általában.
Emellett van saját lakásom amit kiadok és dolgozom is, úgyhogy nem kérek megjegyzéseket, hogy egyedül nem tudnék megélni.
Tudom óriási szerencsém van, de ha nem is ennyire a végletekig mindent a férfinek kell állnia, de szerintem a lakhatást, a kaját, meg az ilyen alap dolgokat mint pl. vasalódeszka illik a férfinek fizetnie, mégiscsak ő a férfi és ő lesz a családfenntartó.
Nekem is rosszul esne a helyedben. Ha arra nem képes, hogy vegyen egy vasalódeszkát (úgy hogy bőven telik rá) én nem biztos, hogy rá alapoznám a jövőmet. Amugy én addig nem vasalnék rá amig nem veszi meg, járjon gyűrött ingben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!