Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez nektek is rosszul esne? N/23

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek is rosszul esne? N/23

Figyelt kérdés
A párommal most költöztünk össze és közös kasszán vagyunk, ugye hónap elején összetesszük a fizetésünk és beosszuk, hogy elég legyen hónap végéig. Viszont ő idősebb nálam és már volt ideje gyűjteni, van 2 millió forintja, de abból nem ad semmit. Nem is nekem kéne, hanem pl. vasalódeszkát venni mert az régi, vagyis olyanra ami közös és a közös kasszából nem futja. Nem tudom, hogy hozzam fel ezt neki, hogy mire gyűjtögeti azt a pénzt, de nekem ez így elég furcsa.

2017. jan. 14. 09:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Lehet gyémánt köves eljegyzési gyűrűre spórol!

Vasalhatsz íleted vígíig...

2017. jan. 14. 10:11
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

én nem foglalkoznék a megtakarított pénzével. azt mondod, a teljes fizetését a közösbe adja, és ha jól sejtem, az több, mint a te fizetésed.

ne turkálj más pénztárcájában akkor se, ha a barátod.

amúgy meg a vasalódeszka hülyeség, én kb. évente vasalok, vagy annyi se. ha nagyon rajta vagy mégis, akkor meg spóroljátok össze a mostani fizetésetekből.

most látom csak, hogy van már vasalódeszkád. vegyél rá új huzatot.

2017. jan. 14. 10:42
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

1. A spórolt pénz az övé, és az övé is marad, még akkor is, ha netán elvenne feleségül, ehhez neked semmi közöd és nem is lesz soha.

2. Ha mintkettötök fizetéséböl éltek, akkor szerintem még mindig te vagy az, aki "jól jár" vele, de ez nagyjából jogos, föleg, ha ebben egyeztetek meg.

3. Ha valami tönkremegy - pl a vasalódeszka - , akkor vagy kikalkuláljátok a közös pénzböl, vagy megbeszélitek, hogy hogy lehetne megoldani a dolgot. (De a spórolt pénz nem erre való)

2017. jan. 14. 10:45
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Mi közöd van neked ahhoz a pénzhez? Ő gyűjtötte, hadd döntse már el ő, mire költi...
2017. jan. 14. 10:50
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudtok venni egy vasalodeszkat? Maximum 5000 forint, de gyanitom joval olcsobbat is lehet szerezni, valamit eleg rosszul csinaltok, ha erre nem jut. Ehhez nem kell a parod 2 millioja, ami igen, csak az ove, semmi kozod hozza.
2017. jan. 14. 11:00
 16/23 anonim ***** válasza:
18%

Nekem nem esne rosszul. A helyedben én is elkezdenék inkább gyűjtögetni külön bankszámlára vésztartaléknak. Oda utalnék akár csak havi 5-10 ezer forintot, ha megtehetném, hogy többet, akkor többet. A maradékot persze beadnám a közösbe. Ha a párom megszólna érte, hogy miért nem rakom be az összes pénzem, akkor én meg kérdőre vonnám, hogy ő miért nem rakja be a 2 milkáját. Gyorsan helyreraknám az erőviszonyokat. :D

A közösből meg aztán úgy gazdálkodnánk, ahogy tudnánk. Ha ez neki nem elég, mert magasabb igényei vannak, akkor úgyis hozzá fog nyúlni a saját megtakarításához. Ha meg elé neki, akkor mindenki boldog. Problem solved.

2017. jan. 14. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: az nem zavar, hoyg a kérdezö párja is MOST oddadja ÖSSZES pénzt, és azt a két milliót meg akkor spórolta, amikor a kérdezö még nem volt képben sem?

Elég siralmas lény vagy, ha ennyire nem tudod felfogni ezt a helyzetet.

2017. jan. 14. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:
31%

Miért kellene ilyen baromságokra elszórni azt a pénzt? (nem is beszélve, hogy asztalon vasalok, sose vasaltam vasalódeszkán) Nem ilyen bugyutaságokra való, és ebből ítélve jól teszi, hogy nem ad a kezedbe belőle mert elszórnád.

Nagyon rosszul gazdálkodsz azzal a pénzzel ha még egy vasaló deszkára se futja belőle. Mit fogsz csinálni ha mondjuk ruhákat kellene venned? Vagy ne adj isten gyerek is lesz egyszer? A tartalék, félre tett pénz nem arra van, hogy baromságokra költsd!

2017. jan. 15. 09:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem az esne rosszul, ha a párom olyan haszonleső dög lenne mint a kérdező, aki a félretett pénzemre pályázik ami konkrétan házasság esetén sem lenne közös ha a házasság előtt tettem félre. Pofátlanság felsőfokon.
2017. jan. 15. 11:56
 20/23 anonim ***** válasza:

Van vasalódeszkád,ahogy olvastam,csak régi. És ?? Az hogy össze költöztetek nem jelent semmit.. A spórolt pénzéhez pedig semmi közöd.

Fordított eseten gondolkoztál már? Ha neked lenne spórolt pénzed,és ő mondaná hogy kell ez vagy az.. te ezt jó néven vennéd? Nem hiszem.

Fogsz egy befőttes üveget,kimosod. A tetejére vágsz egy rést amin pl a kétszázas is befér. Körbe tekered szikszalaggal. És napi szinten bele dobálod az aprópénzt. Egy hónap alatt simán összegyűlik egy vasaló deszka ára. Nem mellesleg ha venne egy új deszkát neked,de pl szétmennétek,kellene neked a deszka mert te vagy a nő te vasalsz?? Hiába ő vette?? Légy hálás azért amid van,és ne akarj többet...spórolj mindig és lassan megtudod majd venni ami kell...

2017. jan. 15. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!