Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 feletti ferfiak mit varnak el egy notol?
Kedves 25 ev feletti ferfiak. En egy hasonlo koru lany vagyok es megfogalmazodott bennem a kerdes hogy mik a mai elvarasok bennetek? Mi az a tulajdonsag vagy aldozat vagy barmi amit idekapcsolanatok ami bennetek biztonsagerzetet nyujt es ugy erzitek hogy ez az a no akivel le szeretnetek elni az eletetek.
A kerdes alapvetoen teljesen szubjektiv.
Nagyon ertekelek barmilyen hozzaszolast.
Koszonom
#10 legalábbis te,de képzeld el,a közhellyel ellentétben nem minden férfi egyforma,ahogy a nők sem.
Kapásból ellenpéldának,barátom 25 éves és mindig is a kapcsolatokat szerette,én 20 vagyok és sok kalanadom is volt a kapcsolataim után.Igen,képzeld el,léteznek kapcsolatorientált férfiak és kalandvágyó nők is.
-Min érettségi meg normális szakma
-Dolgozzon
-Önálló gondolatai legyenek!
-Értelmes!
-Igényes
-Ne legyen kövér
Legyen kb 155-177 cm és 48-68 kg. Hajlandóság a munkára akár munkahelyen akár otthon, ha tud főzni, az előny, ha nem, akkor megtanítom, kerülje a szélsőségeket, legyenek saját gondolatai, tudja átvenni a helyem otthoni munkákban, ha lerobbannék, mert ugyan ezt tenném érte. Legyen empatikus, következetes, melegszívű.
30/f
1.semmi gond :)
2.en külföldön élek és egy külföldi párom van
4. Azt szeretném pontosan tudni h ti magatoknal egyesével milyen elvárásaitok vannak.
5. Nem feltétlen érték egyet , legyenek közös érdeklődési pontok de nem hiszem h az a zálogjog hogy olyan legyen mint a másik.
6. Köszönöm a hosszú kifejtest ,főleg ilyenekre számítottam.
9. Mitől érzed magad biztonságban?
10. Ez is egy nézőpont és orulok hogy leírtad. Igen van aki ilyen korban még nem tervez komolyan. Sajnos belebotlik pár lány és komplet csalódás lehet az eltérő igények / elvárások miatt.
12. Nem a kerdest azért tettem fel hogy megtudjam ti mire vágytok. Szeretnek odafigyelni mindenre hogy tökéletesen közeli barátnő legyek.
13. Ő utanaszamolt hány éves :D
15. Koszonom h reszletezted. Egy kérdésem van mi az a salatas pina?
18. Orulok hogy egy 30as is hozzászólt mert nagyon ritkán hallom h ők mire vágynak. Legtöbbször azt h borsodzik a hatuk a 30+nőktől akik szinglik mert túl nyomulosak és egyből esküvőt és gyereket akarnak még ketyeg az ora. Ezáltal elüldözik a férfiakat.
Van tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!