Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon pici lakás hátrányai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon pici lakás hátrányai?

Figyelt kérdés

Itt is többször olvastam, meg egyéb helyről is, szóval hogy ideális esetben az együttélésnél is megvan a párnak a saját tere. Mármint hogy mondjuk az egyik fél a nappaliban, a másika hálóban, vagy van külön "munkaszoba" vagy valami, szóval hogy külön tudjanak vonulni, ha szükség van "saját" időre.

Én világ életemben apró lakásban éltem szülőkkel, és tudom, hogy gyerekként borzasztóan rossz volt az önálló szoba hiánya. Viszont én ebbe nőttem bele, szóval azt gondolom, engem kevésbé zavarna a dolog.

Most viszont szóba került az összeköltözés - picike, huszon-négyzetméteres garzont tudnánk olcsón kivenni albérletbe. Szóval tényleg csak egy picike szoba lényegében. Párom aggódik emiatt, hogy "egymás agyára megyünk" csúnyán szólva.

Mennyire reális ez a félelem?

Tényleg nem egészséges a picike lakás?

Valakinek van tapasztalata?

Köszönöm előre is!

2017. jan. 9. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az első 10-15 évben sok mindent megold a szerelem, kérdező. Amúgy is minden percben egymás társaságát vágyjátok, nem pedig az egyedüllétet. Utána meg a gyerekek miatt amúgy is nagyobb lakás kell. Szóval nem látom semmi okát a félelmednek.
2017. jan. 10. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Annyi a hátránya, hogy kevés cucc fér el:) Más negatívumot annyira nem látok benne. Mi 1 szobában lakunk a férjemmel 5,5 éve, a nappali egyben a hálószoba is. De nem megyünk egymás agyára.

Nem sokat vagyunk együtt hét közben, mert dolgozunk, ő még későn is ér haza fél 8, vagy fél 10 körül. Hétvégén itthon vagyunk beszélgetünk, játszunk, vagy mást. Nem lógunk egész nap egymás nyakán. Van hogy én sorozatot nézek, ő olvas, esetleg én olvasok, ő gépezik, illetve van hogy mindketten egyszerre gépezünk. Mikor kedvünk van akkor pedig valami közös programra megyünk.

Csak azért lenne jó plusz egy szoba, hogy legyen hálószobánk, és így jobban elférnének a nappaliban a könyveim, illetve több férne el. Legalább még egy polcot be lehetne akkor tenni. De amúgy más baj nincs. Ha végképp egyedül szeretnék lenni, befekszem a kádba és olvasok:) De hétköznap amúgy is én érek haza előbb, szóval pár órát egyedül vagyok itthon. Bőven elég. Mindketten jobban szeretjük érezni a másik auráját:)

2017. jan. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!