Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan mondanátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondanátok el a barátnőtöknek, hogy pocsékul föz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Párom diplomatikusan ezt úgy oldotta meg, hogy nem szimplán közölte, hogy "bocs ez szr" - őszintén, azon szerintem megsértődtem volna -, hanem elmondta, hogy _pontosan_ mi az, ami nem ízlik (túl fűszeres, nem eléggé, sós, túlsült, nem eléggé - nyilván ételtől függ, de a lényeg, hogy konkrétan elmondta, hogy mi a baj vele), így legközelebb lehet a dolgon javítani, ha tudom, hogy mi nem tetszik neki. Meg persze mindig hozzáteszi, hogy azért köszöni, és majd legközelebb jobb lesz.

Mondjuk én nem pocsékul főzök, csak másképp, mint amihez otthon hozzászokott (alig fűszeresen pl - gyomorbeteg családban ehhez szoktam), de felnőtt fejjel már tudom azt, amit kamaszként nem tudtam, hogy attól, hogy szerintem nem rossz valami, más szerint még lehet borzasztó. :) Szóval normális, építő kritikán nincs mit sértődni.

2017. jan. 9. 09:26
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
De ez olyan kiakasztó, hogy meg van neki csinálva és még pofázik meg utasítgat, ahelyett hogy megcsinálná.
2017. jan. 9. 16:16
 23/25 anonim válasza:
100%
ÉN 16 éves vagyok, és néha ebédkor beszélünk erről. Apa mindig mondja, hogy anya régen milyen érdekeseket főzött, de nem monda el neki, csak bólogatott, hogy milyen finom, nem vette el a kedvét. Ennek az az eredménye, hogy anyukám szerintem ma a legkiválóbb főztöket készíti a világon, sokan irigykednek rá legyen szó bármiről. Nem szabad senkinek sem elvenni a kedvét rögtön az elején, hiszen mindenki legalulról kezd. ;) Gondolj, bele, neked hogyan esett volna, ha amikor bicózni tanultál volna, akkor egy pár próbálkozás után szüleid azt mondták volna,: Na jó egy a gyerek nem tud bicózni!. Valószínű ma sem tudnál kerékpározni. :) Szóval ne vedd el a kedvét, szeresd a barátnőd, és kitartást! :D
2017. jan. 10. 19:46
 24/25 anonim válasza:
Előző vagyok. Persze, azt megmondta, hogy mit lehetne rajta javítani.
2017. jan. 10. 19:51
 25/25 anonim válasza:
Én konkrétan megjkérdeztem hogy mmi ez a szar? Kiakadt, megkóstolta, és láztszott rajta h nem bírja megenni...
2017. jan. 11. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!