Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan mondanátok el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mondanátok el a barátnőtöknek, hogy pocsékul föz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Én megértem a problémádat. Hazaérsz a dolgodról, éhes vagy, leülnél kajálni egy jót, ugye. Eleve tök jó érzés, ha a barátnőd vár otthon meleg étellel, de amikor eléd rakja és szar... Persze leugatni nem illik, mégis készült vele, főzött neked, ilyesmi.

Nem tudom, hogy eddig kamuztál-e, és kínodban megetted a főztjét, vagy mi történt? Ha ez még friss dolog, akkor szép lassan adagold neki, vagy lássa rajtad, hogy nem ízlett, így vagy úgy de rág fog kérdezni, hogy mi a baj és akkor el tudod mondnai neki, hogy mi nem ízlik...

2017. jan. 8. 10:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A nő nem kajálna munka után, nudli?
2017. jan. 8. 10:51
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

"Egy kicsit fűszeresebben Szívem - jól van nah, nem tudok főzni, de azért próbálkozom, értékelhetnéd - Én értékelem Drágám, édes vagy (vagy nagyon jó) hogy készülsz, senki se azonnal tanul meg főzni. De rakhatnál még bele ezt, azt"

Kb le játszotta fejemben nálunk hogy menne :D De az én barátnőm istenien főz ^_^ Büszke vagyok rá :D

2017. jan. 8. 11:17
 14/25 anonim válasza:
51%

"Mintha azt akarnád neki közölni, hogy bocsi, de aza.... vagy a szex-ben.

Neked hogy esne? "

Nem az számít hogy esne, hanem hogy javítsanak a helyzeten.. Egy rohadt kapcsolatban élnek, fejlődniük kell hogy egymást kielégítsék, nem kussban kell ülni és szenvedni. Ha a szexben rossz, akkor gyakorolják, megbeszélik hogy a jó.

Jézusom, remélem nem felnőtt emberek írnak olyanokat hogy ne mondja el neki... Rohadtul nem tudják hogy működik egy igazi kapcsolat?

2017. jan. 8. 11:47
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
De miért nem főz ő magának akkor?
2017. jan. 8. 11:48
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy a kérdésben fogalmaztál. Benne van a válasz.

"Drágám, pocsékul főzöl!"

:-))

De csak akkor, ha azt is hozzáteszed, hogy "de semmi gond, mert ezentúl én főzök helyetted" vagy azt, hogy "semmi gond, majd én megtanítalak, szakács Istennőt csinálok belőled!"

2017. jan. 8. 12:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik, akkor főzz magadra!

Örülnöd kéne tényleg, hogy egyáltalán eléd teszi az ételt. Gondolom neki is jó lenne, hogy a melóból hazaérve meleg kaja várja, de nem, mert neki kell főzni.

Amíg te nem fogsz a kezedbe fakanalat, addig szerintem maradj csödndben.

Pláne, hogy ha annyira ehetetlen lenne, ő maga sem enné meg, mert ő is érezné, hogy ez nem megy neki.

2017. jan. 8. 13:21
 18/25 anonim ***** válasza:
"Drágám, lenne kedved együtt elmenni egy főzőtanfolyamra? Engem is nagyon érdekelne és úgy gondolom jó program lenne közösen főzőcskézni a jövőben!"
2017. jan. 8. 13:44
 19/25 A kérdező kommentje:
Nyuugalom!Nem kellenek a bunko komentek,csak egy artatlan 16 eves lany tete fel a kerdest kivancsisagbol :)))
2017. jan. 8. 17:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Aha, mostanában minden ilyen kérdést csajok tesznek fel. Hát persze.
2017. jan. 8. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!