Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ne költözzek hozzá?
A párom mondogatja, hogy költözzek hozzá. Saját lakása van, igaz még fizeti a banknak, plusz rezsi is van, meg hát kaja-pia, utazás... Mindenesetre neki ez meg sem kottyan, mert elég jól keres. Én viszont pályakezdőként egyelőre annyit keresek csak, hogy a kajámat és az innivalómat álljam, meg persze wc-papír, zsepi, gyógyszer, és egyéb dolgok, tehát annyit keresek, hogy magamat eltartsam, de a rezsibe beszállni már nem tudnék. Így akkor inkább ne költözzek hozzá? Pofátlanság lenne, még ha ő kéri is? Az előző barátnője nála lakott, ő nem keresett semennyit, a párom tartotta el teljesen, és luxuscikkeket is megvett neki, bármit kért a lány, megkapta... Én nem szeretnék ilyen lenni, de ennek a tudatában, talán nem lenne gáz odaköltöznöm, hiszen csak a rezsiköltségét növelném meg kicsit?! Ti mit gondoltok? Cserébe háziasszonykodnék, és imádnám őt (amúgy is) :D
Még nem mondtam neki semmit az összeköltözés gondolatára... Kérdezzek rá a rezsire?
24/L
Mi is összeköltöztünk a barátnőmmel(most már feleségem) - saját lakásában úgy, hogy nekem nincs munkám viszont a szüleim adnak pénzt így nem gond sem a rezsi, sem az autók fenntartása és egyéb költségek. A mai világban ha mindenki arra várni, hogy majd ha.....
Akkor senki nem költözne össze. Haverom pl 12 éve diplomázott és sajnos nem kap munkát..sok helyre felvették de mindenhonnan próbaidő után elküldték...na szerinted ha ő is 12 ével ezelőtt arra várt volna, hogy ha majd....a mai napig nem élne együtt egy nővel sem! Az igazi társ bajban mutatkozik meg..ja hogy jól keresek és szeret az asszony az semmi..ha nincs munkám kitart-e mellettem? Ez a lényeg!
A helyedben én összeköltöznék..idővel fordul a kocka és majd jól keresel, de erre várva éveket elpazarolni felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!