Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek hogy fel merje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy fel merje vállalni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Üdv! Jóidelye (3év) megismertem egy lányt,barátságnak, haverságnak indult de közelebb kerültünk egymáshoz,érzelmileg,testileg,lelkileg. Ma is nagyon jó a viszony közöttünk,nem járunk holott a vak is láthatja hogy jó páros vagyunk együtt. Ő igényli a társaságomat hogy vele

legyek,sokszor hiányol ha nem vagyok vele,bárhol van bármi programot csinál mindig hiv hogy velem együtt élvezze.

Ha hosszabb ideig távol vagyok mindig sürget,siessek hozzá,ne hagyjam egyedül. Szóval én úgy látom és érzem is

hogy nem vagyok közömbös neki,viszont ahelyett hogy továbblépnénk és kapcsolattá alakitanánk a dolgot, ő mentegetőzik,magyarázkodik,kibúvót keres,nem szerelmes belém, nem vonzódik hozzám,stb. Biztos vagyok benne hogy

ez nem így van,a viselkedése teljesen másról árulkodik.Mit tehetnék annak érdekében hogy merje vállalni az érzéseit,ne csapja be saját magát pusztán azért mert fél már a csalódásoktól!?

2016. dec. 27. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kėrd meg a kezèt
2016. dec. 27. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Akkor leszek én az őszinte bunkó, rendben?

Megmondta, hogy külsőre nem jössz be neki, nem vonzódik hozzád. Nem kíván, nem akar megcsókolni, nem akar veled szexelni. Akkor hogy is lenne ebből kapcsolat szerinted?

Vagy téged nem zavar, ha nem élvezi a szexet, amíg hagyja magát?

Másrészt: kedvel téged, mint barátot, és ezt egyenesen el is mondta már neked. Egy dolog, hogy te ezt nem vagy képes felfogni, és állandóan azon agyalsz, hogy lehetne tovább lépni. De egy kapcsolathoz két ember kell, az kevés, hogy te akarod ezt, ha ő nem akarja.

Nem a csalódásoktól fél, hanem attól, hogy ha most beéri veled, akkor soha nem fogja átélni még egyszer, hogy a pasija átkarolja, akkor pillangók röpködnek a gyomrában, elgyengül a lába, és nedves lesz a bugyija. Illetve attól félhet még, hogy mit szólnak majd a barátnői, hogy ilyen csúnya pasit tudott csak találni magának.

Ha te nem tudod beérni azzal, hogy csak barátok vagytok, akkor szakítsd meg ezt a kapcsolatot, mert ebből soha nem lesz több, és három évet elpazarolni hiábavalóságokra bőven elég volt.

Hidd el, hogy abból még soha, semmi jó nem sült ki, ha a csaj esélyt ad olyannak, akivel a szíve mélyén nem akar járni. De hát olyan rendes fiú...

Csak ilyenkor menetrend szerint jön az, hogy ő boldogtalan, mert csak hagyja magát, de az érintésedre és a csókodra nem vágyik. És vérmérséklettől függően vagy kilép ezen a ponton, amivel összetöri a szíved, vagy pedig félrelép olyannal, akivel megvan az a bizonyos testi vonzalom is.

Az, hogy kedvel téged, és jó neki, ha van egy olyan srác, aki első füttyre ugrik, és lohol utána, illetve barátként jók vagytok, nem jelenti azt, hogy párként működnétek.

2016. dec. 27. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod.hogy testileg is közel kerültetek egymáshoz...de azt mondja,.hogy nem szerelmes...szerintem itt a válasz. Vonzódik Hozzád, jól érzi magát Veled, de ennyi, nem szeretne többet.
2016. dec. 27. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:

#3, de azt is mondja hogy nem vonzódik... Szerintem nagyon zavaros lehet a lány.

Vagy mi értjük félre.

Kérdező, ismerkedik melletted mással? Érdekli más? Mondtad már neki hogy te többet érzel? Mert ez így nem jó...

2016. dec. 27. 10:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Elég zavaros ez a helyzet,már minden volt,mindenről esett szó amiről férfi nő között eshet,volt mikor azt állitotta néha úgy érzi szeret néha nem, amikor megcsókoltam, még a legkissebb jelét sem adta hogy ellenszenves lennék, átölelt,visszacsókolt,volt hogy ő csókolt meg csak úgy ! Nem vagyok külsőre olyan pasi akit szégyelnie kellene a barátnői vagy bárki más előtt. Azt meg egyenesen hülyeségnek tartom hogy legyen olyan valaki neki akitől pillangókat érezhet a gyomrában,az marhaság,önámítás,nemcsak neki,de másnak is, aki ezt érzi az nem szerelmes,csak rajong,fellángol de semmi több. Sokan csapják be magukat azzal hogy nincsennek pontosan tisztába mit is éreznek!Ismerem ezt a lányt,jobban mint bár ki,tudom mikor adja önmagát és mikor kamuzik.A testbeszéd sosem hazudik nem úgy mint a kimondott szó!Torkomhoz a rozsdás bökőt hogy többet érez irántam! Ismerkedik másokkal,igen,kapcsolata is volt,de mindegyik lemorzsolódott és mai napig én vagyok az akit nem épitett még le ! Szóval tutira érzem hogy valami nem stimmel,valami van a háttérbe!
2016. dec. 27. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha 3 év alatt "csak" eddig jutottatok, akkor ebből nem lesz semmiféle párkapcsolat.

Másokkal volt kapcsolata közben, szóval az is fals, hogy nem "meri" - nem akarja, neki így vagy jó, egy kedves, stabil pont az életében.

2016. dec. 27. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

És miért nem tudod ezt az egészet megbeszélni Vele?

Vagy továbbvinni, vagy lezárni...

2016. dec. 27. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Tovább vinni szeretném, de ha az együttjárás vagy a párkapcsolat jön szóba annyit mond ,ezt már megbeszéltük,

és ennyivel rövidre is zárja a dolgot,mintha kényelmetlen lenne számára erről beszélni,kerüli ezt a témát. Nem agyalnék ezen én se többet ha nem látnám rajta,ha nem érezném részéről azt hogy igen is fontos vagyok neki.Miért nem zárom le? Leakarna mondani bárki is arról a személyről

akit addig egész életében várt,aki a legszebb,legjobb dolgot jelenti,aki nélkül üres az élet,akivel boldog tudna lenni? Egy ilyen valakiről nem igazán akar lemondani az ember ha már egyszer megtalálta! Addig legalábbis nem mig meg nem próbált érte mindent !

2016. dec. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!