Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem hagy élni?
5 éve vagyunk együtt, két éves gyermekünket neveljük. Általában minden renben van, de ha elmennék a barátaimmal valahova (két havonta) este, abból biztos hogy kisebb-nagyobb balhé lesz. Elméletileg támogat ebben, de ha azt mondom hogy ma, akkor én egy cserbenhagyó állat vagyok, akinek ő nem fontos. A testvéreimet is szemétség volt dec. 24 éjjel meglátogatni, amikor ő már lefeküdt aludni.
Hogyan érhetném el hogy egy kicsit empatizáljon velem és ne reagáljon így mindig. Ő nyilván ilyenkor annak látja bizonyítékát hogy én nem szeretem őt.
#10-es, hm... egyel több van.
Semmit nem tudsz az életükről, feltételezel egy csomó dolgot, és arra építve vagdalkozol.
Nekem volt már jó pár két éves gyerekem, és semmi hasonló problémánk nem volt, nincs abban semmi szükségszerű, hogy az anya féltékeny legyen. Ennél lényegesen többet mászkáltam el, és ő is, igénye szerint, de semmi "cserbenhagyó állat" nem került szóba.
#12, ezt a #11-re kérdezed? Olyan gyakran, ahogy dolga volt, vagy szerette volna.
Nekem se okozott se féltékenységet se semennyi problémát, hogy az akármilyen kicsi gyerekeimet ellássam, akár több napon át. Nem szükségszerű a kismamának depisnek lenni - de, ha Szenteste éjjelén meg a párja vendégségbe, azzal mi baja lehet? Gondolom van telefon, hogy hívja, ha baj van, az meg nyilván repülne, ha kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!