Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem hagy élni?
5 éve vagyunk együtt, két éves gyermekünket neveljük. Általában minden renben van, de ha elmennék a barátaimmal valahova (két havonta) este, abból biztos hogy kisebb-nagyobb balhé lesz. Elméletileg támogat ebben, de ha azt mondom hogy ma, akkor én egy cserbenhagyó állat vagyok, akinek ő nem fontos. A testvéreimet is szemétség volt dec. 24 éjjel meglátogatni, amikor ő már lefeküdt aludni.
Hogyan érhetném el hogy egy kicsit empatizáljon velem és ne reagáljon így mindig. Ő nyilván ilyenkor annak látja bizonyítékát hogy én nem szeretem őt.
Őszinte kommunikáció!!!
Mondd el hogyan érzel. Kompromisszumról vagy bizalomról biztos hallott, vagy nem?
#5, az ilyen "válasz"-nak mégis mi értelme van? Azon túl, hogy még azt is kifejezed, hogy mennyire buta vagy.
Hogy lehet ezt egy nő kérdésének gondolni????
Kérdező, a minősítésen túl- kérd meg, hogy mondja már el, miféle hátrány, vagy cserbenhagyás érte, hogy egyedül aludt 24.-én éjjel?
A döntéstudományban gyakran emlegetik a Pareto elvet közösségi döntésekre: ha egyiknek se rosszabb, de legalább egynek jobb, akkor az jó döntés.
Neked, és a testvéreidnek jó volt, hogy találkoztatok, neki meg nem volt rosszabb, akkor ez miért baja?
Az 1. válasz is az enyém, ott kifejtettem mindent.
A kérdésben nem volt nem meghatározva, de tévedtem hogy nem nő írta ki, ez ilyen esetben előfordul.
Kérdező, elég ciki hogy úgy alapítasz családot, hogy a párodat se ismered normálisan! Ez titeket minősít!
Mekkora barmok vannak itt. :D
Egy két éves gyermek mellett valószínűleg a nőnek nincs ideje másokra, így természetes, hogy féltékeny. Nem szoktatok együtt is elmenni valahova? Most lesz szilveszter, akár elmehetnétek együtt bulizni vagy családot látogatni.
Vagy ajánld fel, hogy vigyázol a gyerekre, amíg ő elmegy a barátnőivel, családjával, vagy csak shoppingol egy kicsit. Kikapcsolódik és máshogy látja majd a dolgokat (gondolom, persze nem ismerem Őt, de ha eddig rendes volt és csak most hisztis, akkor ez lenne a megoldás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!