Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha nem hagy élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem hagy élni?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, két éves gyermekünket neveljük. Általában minden renben van, de ha elmennék a barátaimmal valahova (két havonta) este, abból biztos hogy kisebb-nagyobb balhé lesz. Elméletileg támogat ebben, de ha azt mondom hogy ma, akkor én egy cserbenhagyó állat vagyok, akinek ő nem fontos. A testvéreimet is szemétség volt dec. 24 éjjel meglátogatni, amikor ő már lefeküdt aludni.

Hogyan érhetném el hogy egy kicsit empatizáljon velem és ne reagáljon így mindig. Ő nyilván ilyenkor annak látja bizonyítékát hogy én nem szeretem őt.

2016. dec. 25. 09:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Őszinte kommunikáció!!!

Mondd el hogyan érzel. Kompromisszumról vagy bizalomról biztos hallott, vagy nem?

2016. dec. 25. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Egy zsarnok, ha tehetné, bezárna a házba. Nos, én az első után kiosztottam volna, és ha továbbra is így viselkedik, úgy rúgom ki, mint macskát... felnőtt ember vagy, nehogy megmondja merre meg mikor mehetsz.
2016. dec. 25. 09:37
 3/14 Szergej55 ***** válasza:
56%
Ő nem akkor érezteti veled, hogy nem szereted, ha nem szereted, hanem ha úgy akarja épp látni. Érzelmileg zsarol, én a leépítésre szavaznék, mert az ilyen ember nem fog megváltozni, menthetetlenül éretlen.
2016. dec. 25. 09:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Szoktam vele kommunikálni :) Kompromisszumokra is képes, de ő ezeket egy kicsit indokolatlanul nagynak tartja.
2016. dec. 25. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Akkor erre csak annyit tudok mondani, hogy te jöttél vele össze, te szültél neki, nagyon jól tudtad hogy milyen, úgy hogy légyszi akkor ne panaszkodj!
2016. dec. 25. 09:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy milyen, mert ez fokozatosan lett egyre rosszabb. És nem én szültem, hanem ő.
2016. dec. 25. 10:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#5, az ilyen "válasz"-nak mégis mi értelme van? Azon túl, hogy még azt is kifejezed, hogy mennyire buta vagy.

Hogy lehet ezt egy nő kérdésének gondolni????

Kérdező, a minősítésen túl- kérd meg, hogy mondja már el, miféle hátrány, vagy cserbenhagyás érte, hogy egyedül aludt 24.-én éjjel?

A döntéstudományban gyakran emlegetik a Pareto elvet közösségi döntésekre: ha egyiknek se rosszabb, de legalább egynek jobb, akkor az jó döntés.

Neked, és a testvéreidnek jó volt, hogy találkoztatok, neki meg nem volt rosszabb, akkor ez miért baja?

2016. dec. 25. 10:20
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Az 1. válasz is az enyém, ott kifejtettem mindent.

A kérdésben nem volt nem meghatározva, de tévedtem hogy nem nő írta ki, ez ilyen esetben előfordul.

Kérdező, elég ciki hogy úgy alapítasz családot, hogy a párodat se ismered normálisan! Ez titeket minősít!

2016. dec. 25. 10:35
 9/14 A kérdező kommentje:
#7 :) Köszönöm. Egyéb jótanáccsal tudsz még szolgálni?
2016. dec. 25. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Mekkora barmok vannak itt. :D

Egy két éves gyermek mellett valószínűleg a nőnek nincs ideje másokra, így természetes, hogy féltékeny. Nem szoktatok együtt is elmenni valahova? Most lesz szilveszter, akár elmehetnétek együtt bulizni vagy családot látogatni.

Vagy ajánld fel, hogy vigyázol a gyerekre, amíg ő elmegy a barátnőivel, családjával, vagy csak shoppingol egy kicsit. Kikapcsolódik és máshogy látja majd a dolgokat (gondolom, persze nem ismerem Őt, de ha eddig rendes volt és csak most hisztis, akkor ez lenne a megoldás.)

2016. dec. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!