Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja az a legtöbb férfit, ha a párjuk alkalmanként titokban lefekszik más férfiakkal is, de amúgy hűségesek maradnak a párjukhoz és tartósan kitartanak mellette?
Figyelt kérdés
Vagyis semmiképpen nem hagynák el a párjukat, mert tényleg nagyon szeretik, csak tombolnak bennük a hormonok, aztán előtérbe szorulnak a nemi ösztönök, ha meglátnak egy olyan férfit, akit nagyon vonzónak találnak szexuálisan. Persze közlik velük, hogy nem komoly kapcsolatot akarnak, csak alkalmi szex jöhet szóba, mert régóta tartós kapcsolatban élnek.2016. dec. 24. 13:26
11/15 aperitif válasza:
Ott akadtam el, hogy alkalmanként másokkal is lefekszik, de amúgy hűséges... Talán még szűz is :D
12/15 anonim válasza:
Egyrészt mert akkor nem hűséges.
Másrészt valaki megmagyarázná, hogy nekem nőként miért is lenne jó az tulajdonképpen, ha random pasik húzgálnák ki-be a farkukat bennem? Aki nem a párom csak alkalmi partner, az nem is tudja, hogy engem mi izgat fel, meg mi esik rosszul, csak úgy vaktában tud dolgozni rajtam, az nem rendes szex, csak fűrészelés. Mi lenne abban nekem az élvezet?? o.O
13/15 anonim válasza:
"előtérbe szorulnak" - hát magyar lenni nehéz nyelv.
A páromban tombolnak a hormonok... meg tudjuk oldani, főleg, hogy nem érdeklődik más férfi iránt.
14/15 anonim válasza:
Még sose hallottad, hogy az ember és az állat nem ugyanaz ugye? Mert igen, az állatok ösztön lényeg, de mi emberek elvileg fejlettebbek vagyunk és visszatudjuk fogni magunkat valamilyen szinten.....
15/15 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy kiírtad ezt a kérdést, egyértelműen látszik, hogy hiába való magyarázni ezt neked.
Önigazolást akarsz, és nem is érdekelnek a válaszok, amiket nem is értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!