Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak őszintén! Csóró vagy, és alkalmanként 10ezer forintot ajánlanak szexért. Titokban maradna, Mit tennél?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 21:46
2/18 anonim válasza:
Elküldeném a fenébe.
Van, aki megvásárolható, én nem tartozom ezek közé.
Ha valakivel szexelni akarsz oké, de az történjen vágyból,érzelemből, vonzalomból, na de pénzért?
Ne hagyd magad megalázni.
3/18 anonim válasza:
az üzletszerű kéjelgést az állam bünteti
5/18 A kérdező kommentje:
ja hozzá kell tennem ez csak egy felvetés, szóval engem nem kell meggyőzni :)
2012. jan. 7. 21:49
6/18 anonim válasza:
Ha nagyon csóró lennék és a pasi nem lenne annyira gusztustalan...akkor se.De egy 30ért már talán...áá..inkább 50.és ez csak szex se csók,se szo.ás...
(
7/18 anonim válasza:
Mennyire csóró?
Én voltam olyan helyzetben, hogy egy hétre egy ezresből kellett gazdálkodnom ételügyileg, egyik "kedves" imserős
tett hasonló ajánlatot, de én elküldtem a fenébe.
8/18 anonim válasza:
Őszintén lenézem a prostituáltakat, szóval elküldeném az illetőt a fenébe, a tízezrével együtt. Inkább túlórát vállalok a munkahelyemen.
9/18 anonim válasza:
Hogy én mit tennék? Nem gondolkodnék rajta.
Én értékelem és szeretem magamat, és ezt ajánlom neked is.
És győlölöm, hogy a szexualitásból üzeletet csinálnak..
10/18 anonim válasza:
háát tízért nem de negyvenért már esetleg. de a pasi is elég h.lye lenne ha pont rám izgulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!