Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire jön be az, ha egy fiú alkalmanként saját verseivel próbál meg elcsábítani titeket?

Figyelt kérdés
Néha ihletem támad és írok pár rímet a témában, de eddig nem jártam sok sikerrel. Bennem van a hiba, vagy rossz ajtókon kopogtattam?
2010. jan. 5. 17:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 1 versem van,de az viszont iszonyat jól sikerült. Azóta nem is írtam többet, csak elügyetlenkedném.
2010. jan. 5. 17:28
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez a lánytól is függ. Lehet valaki nagyon szereti, más lányokban alig folydogál költői véna. Mindenesetre én nagyon örülnék neki, mert a romantikus típus kategóriába sorolom magam. Néha én is írogatok:)
2010. jan. 5. 17:28
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
nekem ez már a csöpög kategória
2010. jan. 5. 17:30
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Én azt mondom, hogy mindenki akkor mutogassa a verseit nekem, ha kialakult közöttünk valami személyesebb kapcsolat. Ha egy vadidegen srác, vagy egyszerűen egy olyan fiú, akivel nem szoktam beszélgetni, odajönne hozzám, és elkezdené mondani a magáét, hát, elég furán néznék rá, hogy miért ír rólam, amikor nem is ismer..? Szóval előbb jobb, ha mással próbálkozik bevágódni, legalábbis szerintem.
2010. jan. 5. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

szia nem mutatsz meg párat? kiváncis lettem

irj privit ha gondolod

2010. jan. 25. 00:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Vers, helyzet és lányfüggő. :)
2010. jan. 25. 00:54
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Romantikusnak találom :)

Persze elcsábítani csak a versekkel nem könnyű... de ha mér kialakulóban van vmi, akkor semmi gond nincs ezzel, sőt...

2010. jan. 25. 01:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy jó ötlet azzal indítani mert lehet h nyálasnak találják, de ha már együtt vagytok és tudod tetszik neki akkor hajrá:)
2010. jan. 25. 08:28
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
elcsábítani nem, a gagyi szerelmes versektől égnek áll a szőr a hátamon, de ha az adott fiúnak van érzéke hozzá, és nem sablonokat alkot, akkor jó eséllyel érezném őt tökéletes társamnak. (mondjuk azt inkább azért, mert én is írok.)15/L
2010. jan. 25. 08:55
 10/21 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ez egy ratyi szokás, én sose tennék ilyet mert egy komoly nő csak kiröhögne :D

26/f

2010. jan. 25. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!