Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jön be az, ha egy fiú alkalmanként saját verseivel próbál meg elcsábítani titeket?
Figyelt kérdés
Néha ihletem támad és írok pár rímet a témában, de eddig nem jártam sok sikerrel. Bennem van a hiba, vagy rossz ajtókon kopogtattam?2010. jan. 5. 17:25
21/21 werte válasza:
Az ilyen agyhalottak miatt vannak az "izomagyú", "macho", "szex centrikus", "ágyra járók" jelzők. Sajnos, a tudatlanság népbetegség. Ne szégyeld, hogy olyan vagy amilyen. Nem kondizom, mégsem vagyok nyeszlett, vagy hájas dög.
Csak azt nem értem, miért nem lehet tolerálni, ha valakinek nem az jön be, ami az izomhurkáknak!
Valaki meg ezektől döglik ki. Véleményem továbbra is az, hogy ne foglalkozz mással. Ha egy lány nem értékeli a verset, annak ott egy ilyen tucc-tucc kocsis, agyhalott izomrudi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!