Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jön be az, ha egy fiú alkalmanként saját verseivel próbál meg elcsábítani titeket?
ma 09:02-nek üzenem:
Nem a komoly nő fog emiatt kiröhögni, hanem a buta. Amilyen te is vagy...
Vannak annyira idióta éretlen felnőttek, illetve gyerekek, aki a MÁSSÁGOT is csak szexuális beállítottságra értik.
Szerintem kedves gesztus is tud lenni.
Egy 30-40 éves nő épp úgy meglepődhet és örülhet egy ilyen meglepetésnek, mint egy tini. Nem kell hozzá szépirodalmi jártasság, vagy diploma. Még a legvagányabb csajszit is meghathat egy vers-jókor jó helyen egy odaillő vers...
De vannak tapló, agyatlan, tudatlan emberek, akik szerint: "Szép vagy csajé" szöveggel le vehet bárkit a lábáról!
Több könyv, kevesebb TV-számukra az üzenetem!
enis verseket irok mar 12 eves korom ota .. : DD eleinte még ilyen kis hulyeseg volt mind de kezd alakulni : D
csinald tovabb menni fog az :)
Én szeretem ha egy srác romantikus és tud udvarolni, bár ez nem mindenkinek jön be.Milyen vereseket írsz? Nem írnál ide pár sort?
L18
Figyelj... ha komoly kapcsolat van közöttetek, és TÉNYLEG jó vers, akkor személy szerint nagyon-nagyon örülnék... :-) Ha kevésbé jó, akkor... nem tudom :D
Ha meg tényleg jó, és nem tetszik neki, nem érdemli meg, hogy időt szánj rá! :-) ^^ Sok sikert!
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a hozzászólását.
16:38: Csak a te kedvedért pár sor, némelyik részlet némelyik nem:
"S bár most csak a takaró ölel,
De azért ne áztasd el könnyel.
Lesz még rengeteg alkalom,
Hogy valaki őrt áll álmodon."
"Elsöpör a tömeg,
A szürkeség a hideg,
Szemem kutat, keres,
S hirtelen te közeledsz.
Mosolyod színt visz a világba,
Enélkül élni is hiába."
"Szívemmel táncra kél az őszi szél,
Emléked lelkemnek csak vak remény.
Bezárom magam, mint egy remete,
Mert nagyon hiányzol most nekem."
Remélem van akinek tetszik. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!