Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet egy TÖKÉLETES...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy TÖKÉLETES férjjel együtt élni?

Figyelt kérdés
Az Én férjem tökéletes. Mindent mindenkinél jobban tud. Állandóan figyel, hogy mit hogyan csinálok és kioktat, hogy ezt így vagy úgy kellett volna. Vele nem lehet beszélgetni, mert ő előadást tart. Csak akkor szeretkezünk, amikor ő akarja. Bűnbakot keres. Csak azt hiszi el, amit ő maga is megtapasztalt... Már belefáradtam. 3 gyerekünk van, a legkisebb 10 éves. Nagyon-nagyon-nagyon elegem van. Egy senkinek érzem magam mellette.

2016. dec. 23. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

#10: Igazából az ilyen emberek semmiféle tökéletességet sugárzó viselkedést nem alkalmaznak. Szimplán van bennük valami nyerő, ami miatt az alacsony érzelmi intelligenciájú ösztönlények odavetik magukat.

Az összes ilyen szintű házasság, amit ismerek, úgy kezdődött, hogy az illetőnek mindenki azt mondta, hogy ne menjen bele a kapcsolatba. Mert látszott, hogy mi lesz a vége. Utólag, meg megy a sírás... Mint oviban. A gond az, hogy felnőttként illene beismerni a hibáinkat és nem csak másokra kéne mutogatni.

2016. dec. 23. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Tudod mit jelent, tökéletes??

Kommunikálj vele.

Ha nem megy, váljatok el.

2016. dec. 23. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Amugy ez a verbalis bantalmazas iskolapeldaja.
2016. dec. 23. 22:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez verbális bántalmazás szerintem is. A gyerekek is tartanak tőle...
2016. dec. 23. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez nem tökéletes, hanem nárcisztikus. Attól hogy azt hiszi ő a Jani s azt hiszi basztathat még nincs îgy. Vedd fel a kesztyűt s igenis állj ki magadért.
2016. dec. 24. 07:24
 16/17 anonim ***** válasza:
11-es: pedig szerintem sokszor annak láttatják magukat, sőt a nagyon rafináltak el tudják érni, hogy a környezet azt higyje, hogy még ők az áldozatuk és a párjuk volt a hibás. Ez a "mindenki mondta" dolog pont ezért veszti érvényét, mert a környezet egyáltalán nem biztos, hogy jól látja a helyzetet. Én nem azt mondom, hogy az nem hibázott, aki egy ilyen személlyel kapcsolatba kezd, ezért kell jobban kiismerni a másikat és időt hagyni a dolgokra.
2016. dec. 24. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

#16: Ez a rafináltság nem akkora rafináltság. Egyszerűen rengeteg felnőtt ember tiniszinten reked. Elég csak végignézni itt a kérdéseken. Aki pedig tini szintű, azt könnyű befolyásolni.

Ha valaki környezetében mindenki azt mondja, hogy az illetővel nem jó ötlet összejönni, akkor érdemes elgondolkozni a helyzeten.

2016. dec. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!