Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha az, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha az, akivel együtt éltek több százerezer forinttal meglopna, és utána megbánást tanusítana, de kikérné magának, hogy felhánytorgassátok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem az embereket.

Ti tudjátok, hogy mi számít bűncselekménynek?!

Ha az utcán egy ismeretlen veszi el a pénzed és az ékszereket, akkor rohansz és feljelented. De ha az, akivel összeköltöztél, akkor még kevergeted a lapokat, ahelyett, hogy megtennéd a megfelelő lépéseket!

Zálogba adni valamit úgy lehet, ha bemutatja az iratait, és kap róla zálogcédulát. Ez épp elég bizonyíték, hogy ő lopott meg.

Kb. annyira nem értem ezt a hozzáállást, mint amikor a nőt veri a pasija, és nyűg, hogy mit csináljon. Ha az utcán hazafelé támadja meg valaki, és megveri, akkor arról tudja, hogy bűncselekmény, és fel kell jelenteni. De ha a pasija teszi ezt vele, akkor még ő sunnyog!

Kérdező: miért is nem jelentetted fel egy ilyen összegű lopás után?! Miért vagy még mindig vele?! Arra ne is számíts, hogy egy forintot is visszaad neked abból, amit ellopott. Pont azért akarja, hogy leszállj a témáról, mert nem érti, hogy mi azzal a baj, hogy elvette. Elvégre neked nem kellett, neki meg igen, és együtt éltek...

Ez a mocsok hihetetlen arcátlan módon kihasznált, meglopott, és még játssza utána a janit, hogy te csak ne hánytorgasd fel, elvégre mondta, hogy bocsika.

Ha velem csinálta volna ezt meg, akkor előbb köt egy csinos biztosítást, aztán véletlenül eltöri két csúnya ember a lábát hazafelé. A kártérítés összegét pedig odaadja nekem, ha becses neki a másik lába... És persze ne hánytorgassuk fel a múltat, van ez így néha barátok közt is.

2016. dec. 19. 15:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog eltűnni a bankszámládról a pénz a jövőben, ha nem lesz hozzáférése. Kártyához pin kódot változtass, net bank hozzáférésnél szintúgy mindent, személyesen meg nem tud lenyúlni semmit a banknál közvetlen, ha nem közös a számla. Következő fizetésed megvárod és lelépsz. Bár én azt sem várnám meg, nyilván akad egy barát, rokon (szüleid?) akik befogadnak amíg újrakezded. Itt nincsenek vitás pontok, azt az embert aki együttélés alatt aljas módon meglop és még a szemedbe is hazudik, abban a minutumban faképnél kell hagyni. Nincs miről beszélni. Ez nem az a kategória, amikor a megbocsájtásnak helye van, pedig jómagam sem vagyok haragtartó. Viszont van, ami tabu; egy párkapcsolatban ilyen alattomos, alajas módon kihasználni és átverni a másikat, nálam a megbocsájthatatlan kategória, remélem nálad is...
2016. dec. 19. 15:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Az a nevetséges, hogy neki áll feljebb, mert ő többet dolgozik. Azt tudni kell róla, hogy idősebb nálam, én 28 vagyok és ő 44 éves, de semmit nem ért el az életben, mert sok betegsége van. De nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy szórja a pénzt és homokba dugja a fejét. Például volt egy bankszámlája, amin volt 5000 ft mínusz. Mondtam neki, hogy menjen be a bankba és fizesse be az 5000-et és szüntesse meg a számlát. Na azóta jönnek a levelek a banktól, már 27 ezernél tart, és széttépi a leveleket. Se kocsija, se lakása, se gyereke 44 éves fejjel. Az benne a fura, hogy még gyereket akar tőlem. Hova? Albérletbe amit én fizetek?
2016. dec. 19. 15:54
 14/20 A kérdező kommentje:
A bankkártyámat ketté vágtam. Személyesen veszem fel a banktól a fizetésemet.
2016. dec. 19. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy?

B.szki ahelyett, hogy ide irogatsz, otthon meg kussolsz, ahohy ő parancsolja, költözz vissza a szüleidhez és jelentsd föl! Ha annyira gyökér vagy, hogy nem teszed meg, akkor nem tudlak sajnálni.

2016. dec. 19. 15:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Mostoha apám él csak, én gyökér. És ő meg alkoholista, aki többször megvert, meg kizárt otthonról. Nem érzem úgy, hogy visszavágynék oda....
2016. dec. 19. 16:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg én gyökér kiveszek egy szobát Budapesten, és újra talpra állok. Ez volt az én tanulópénzem.
2016. dec. 19. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá. A lényeg, hogy ha tűröd, fölösleges a jobbat várnod.

Attól még viszont, hogy nem tudsz hazaköltözni, fel tudod jelenteni

2016. dec. 19. 16:06
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ha pedig eltűnne a bankszámlámról pénz, akkor szó nélkül megyek a rendőrségre."

Igazából azt azért nem értem, hogy miért nem vetted el tőle a jogot, hogy hozzáférjen a bankszámládhoz?

2016. dec. 20. 09:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Barátnő? Valaki más rokon?

Nem irigyellek, amúgy hasonló történt velem is anno. Nem albérletbe éltünk, hanem az ő családi házukban, csak elválasztott lakrészben. Én fizettem a rezsit, a kaját, a szórakozásunkat, stb. Ő meg "munkát keresett". Én még ezek felett a kiadások felett még félre is tettem. Aztán eltett ő is (100 felett), és csak akkor vallotta be, amikor látta, hogy keresem a pénzt.

Nekem az volt a hidegzuhany, én ott akkor elhagytam. Nem volt könnyű, meg szerencsére a családomhoz mehettem, és én a pénzt is vissza kaptam tőle.

26L

2016. dec. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!