Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pasik csak öszintén! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik csak öszintén! Ti bírnátok a mindennapi szexet egy hosszabb kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 21:18
1 2 3
 21/24 Gt9dnl1 válasza:

Minőségtől, változatosságtól, spontán történésektől függ. Sose bírtam a monoton dolgokat. Inkább legyen hetente 2-3, kb 1 órás döngetős nyögős kefélés, mint minden nap 20 perc "lezavart szex".

Szerintem attól is élvezetesebb lesz a szex hogy igazán kiéhezünk rá a nővel. 25F

2016. dec. 9. 09:26
 22/24 anonim ***** válasza:

20 éves koromban napi 3* is.

Most 40 vagyok, de már a heti 2-3 is elég.

Szerintem nekem 2-3 naponta kényelmes.

Minden nap már nem kívánom.

Persze kitartó kézi és szájmunka után....talán.

2016. dec. 11. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez sztem elég hülye kérdés, mert senki sem jövőlátó, hogy tudja, hogy változik a libidója, fittsége akár 1-2 év múlva is, nemhogy akár 10-20 (mert nekem a hosszabb kapcsolat nem azt jelenti, hogy juhú, most már nem 6, hanem 7 hónapja vagyunk együtt)...
2017. aug. 16. 12:06
 24/24 A kérdező kommentje:
Olyanoknak szól a kérdés akik már voltak hosszú kapcsolatban és náluk hogy volt a sex téma;)
2017. aug. 16. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!