Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik csak öszintén! Ti bírnátok a mindennapi szexet egy hosszabb kapcsolatban?
48 éves vagyok. Minden nap szexelünk a feleségemmel.
Miért ne bírnánk?
Én ezt soha nem értettem. Volt már sokszor, hogy borzalmas napom volt, sík ideg voltam, csak haza akartam menni, és megszűnni létezni.... Ilyenkor a LEGJOBB dolog a világon egy kiadós szeretkezés. Kikapcsol, átmozgat, feltölt, levezeti a stresszt, megnyugtat, utána jókedvű vagyok és "kipihent" (szellemileg)... Szóval nekem a stressz nem kifogás a szex ellen, hanem pont hogy motiváció, hogy szexeljek minél többet :D Átlag nap 1-2-szer kívánom, egy durvább nap után akár 4-5-ször is rámászok a páromra.
Vagy másnak nem jó kikapcsolni agyilag egy sz@r nap után? o.O
totál egyén függő. én biztos nem
de sok mindentől függ:
- párkapcsolatod mennyire stresszes, milyen konfliktusok vannak, milyen mélységűek, mennyi ideje vagytok együtt.
- milyenek az életkörülményeitek. van e gyerek pl, vagy szülőkkel kell hogy lakjatok, vagy albérlet. anyagilag hogy álltok, mekkora a súly a vállatokon úgy általában. ezek tuti befolyásoló tényezők
- munkahelyed mennyire stresszes, ha az akkor nem feltétlenül kefélni akarnék amikor hazamegyek hanem inkább kibontani egy-két sört. pláne ha a barátnő v feleség is stresszes.
a férfiak NEM FELTÉTLEN kúrógépek, akármennyire is ez ömlik a filmekből, mádiából, meg maguktól a férfiaktól (nem feltétlen igaz, sokszor megy a hazug önfényezés, vagy ha igaz is annyira nem is feltétlenül élvezi, csak felvág vele a redneck haveroknak, trendből, divatból).
a jó dolgot is mértékkel jó csinálni nem? bár, ahány ember annyi féle igény. de engem pl nyomasztana egy nagy igényű nő akit állandóan ki kell elégíteni pláne ha nincsen is kedvem hozzá éppen. de ha nem teszem meg akkor megy a durci, feszkó, lelkiismeret furdalás keltése, összehasonlítgatás, "bezzeg az xy-t mindennap megcsinálják, te töketlen fasz" mégha nem is mondja ki de gondolja.
kommunikációval, kompromisszummal, segítségnyújtással kb harmoniába lehet kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!