Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pasik csak öszintén! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik csak öszintén! Ti bírnátok a mindennapi szexet egy hosszabb kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 21:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Leginkább pártól függ, de én bírnám.
2016. dec. 6. 08:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez a minimum :D
2016. dec. 6. 10:51
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Az itteni bólogatók közül egynek sincs nagyon fárasztó, stresszes, ideges munkája? Hogy amint meg tud állni, ágyba kerül, rögtön alszik is? Azért ilyen helyzetben nem megy mindenkinek...
2016. dec. 6. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

48 éves vagyok. Minden nap szexelünk a feleségemmel.

Miért ne bírnánk?

2016. dec. 6. 15:58
 15/24 anonim ***** válasza:
#13: Reggel is lehet, ha este fáradt vagy.
2016. dec. 6. 15:59
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Én ezt soha nem értettem. Volt már sokszor, hogy borzalmas napom volt, sík ideg voltam, csak haza akartam menni, és megszűnni létezni.... Ilyenkor a LEGJOBB dolog a világon egy kiadós szeretkezés. Kikapcsol, átmozgat, feltölt, levezeti a stresszt, megnyugtat, utána jókedvű vagyok és "kipihent" (szellemileg)... Szóval nekem a stressz nem kifogás a szex ellen, hanem pont hogy motiváció, hogy szexeljek minél többet :D Átlag nap 1-2-szer kívánom, egy durvább nap után akár 4-5-ször is rámászok a páromra.

Vagy másnak nem jó kikapcsolni agyilag egy sz@r nap után? o.O

2016. dec. 7. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem, én nem bírnám. Az elején sem. Heti 4-5 bőven elég lenne.
2016. dec. 7. 14:19
 18/24 anonim válasza:
100%

totál egyén függő. én biztos nem

de sok mindentől függ:

- párkapcsolatod mennyire stresszes, milyen konfliktusok vannak, milyen mélységűek, mennyi ideje vagytok együtt.

- milyenek az életkörülményeitek. van e gyerek pl, vagy szülőkkel kell hogy lakjatok, vagy albérlet. anyagilag hogy álltok, mekkora a súly a vállatokon úgy általában. ezek tuti befolyásoló tényezők

- munkahelyed mennyire stresszes, ha az akkor nem feltétlenül kefélni akarnék amikor hazamegyek hanem inkább kibontani egy-két sört. pláne ha a barátnő v feleség is stresszes.

a férfiak NEM FELTÉTLEN kúrógépek, akármennyire is ez ömlik a filmekből, mádiából, meg maguktól a férfiaktól (nem feltétlen igaz, sokszor megy a hazug önfényezés, vagy ha igaz is annyira nem is feltétlenül élvezi, csak felvág vele a redneck haveroknak, trendből, divatból).

a jó dolgot is mértékkel jó csinálni nem? bár, ahány ember annyi féle igény. de engem pl nyomasztana egy nagy igényű nő akit állandóan ki kell elégíteni pláne ha nincsen is kedvem hozzá éppen. de ha nem teszem meg akkor megy a durci, feszkó, lelkiismeret furdalás keltése, összehasonlítgatás, "bezzeg az xy-t mindennap megcsinálják, te töketlen fasz" mégha nem is mondja ki de gondolja.

kommunikációval, kompromisszummal, segítségnyújtással kb harmoniába lehet kerülni.

2016. dec. 7. 14:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen. De eddig sose volt olyan,hogy azokat a napokat leszámítva minden nap legyen....pár napra összevesztünk és valahol jó is volt kis hiány mert utána sokkal jobb volt. Éltem félig távkapcsolatban, ott 12 óra alatt kellett 5öt lezavarni.
2016. dec. 7. 18:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Volt olyan kapcsolatom, hogy napi ötször is csinaltuk. Most heti 2-3 is eleg a paromnak. Mind a két emberen múlik. Szex utan altalaban meg inkabb akarom ujra.
2016. dec. 9. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!