Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Ti örülnétek karácsonyi ajándéknak egy szupi házi kedvencet? Kis puha szőrös állatkára gondoltam, mint egy nyuszi, aranyhörcsög, tengerimalac.
Nem kell nagynak lennie az állatnak ahhoz, hogy nagy felelősség legyen.
Egy csecsemő sem nagy, mégsem félnaponta egyszer néz rá az ember, hogy eltengődik-e.
Állatot NEM ajándékozunk. Csak és kizárólag akkor, ha előtte ez meg van beszélve.
Bár amilyen értelmesnek tűnsz, úgyis azt fogsz venni. Aztán majd veregesd hátba magad, amikor elpusztul a felelőtlenséged miatt.
És egyébként a pasik nem annyira rajonganak a cuki, puha szőrgombócokért.
Ilyen kis szőrös állatka egy általános iskolás kisfiúnak szupi házi kedvenc, de mondjuk 14 éves kor felett már nekik is inkább ciki.
FELNŐTT férfi eléggé kétséges, hogy fog-e örülni neki.
Egyébként tök egyszerű, indulj ki abból, hogy felnőtt ember. HA akarna valami kis szőrös bizbaszt, akkor tartana. Mivel ilyen nincs neki, így eléggé esélyes, hogy egy szájhúzáson kívül más reakciót nem vált ki belőle.
Az ilyen kis izék meg első sorban büdösek, hangosak, szemetelnek, és több velük a gond, mint az öröm. Felnőtt embernek már nem valami nagy buli nézni, ahogy tekeri a kereket, és mosakodik.
Ha a pasid megrekedt egy 6 éves kislány szintjén, hogy ilyenkor visít, hogy "deee cuuukiiiii", akkor meg léci, ne nevezd férfinak!
Ha ilyennel állítana be a barátnőm, egyből elkönyvelném, hogy kur.vára nem ismer, halvány sejtelme sincs, minek örülök, és baromira felesleges volt egymás mellett pazarolni eddig az időt.
Hamar lapátra kerülne a rágcsálóval együtt.
Akkor már inkább egy tusfürdő-dezodor csomag, amit készen lehet kapni, ha már ennyire nem ismeri az ízlésem. Azt szívfájdalom nélkül dobom ki pár nap múlva a kukába. :)
"Felnőtt embernek már nem valami nagy buli nézni, ahogy tekeri a kereket" - főleg az éjszaka közepén... :-) A hörcsög kifejezetten éjszakai állat.
A nyúlnak meg nagy tér kell, mint egy kutyának.
Tengerimalacokkal nincs tapasztalatom.
Erre, mit lehet mondani? Alul ne szőrtelenítsél és lesz neki kis szőrös állatka, amivel eljátszhat.
Etetheti, simogathatja, puszilhatja. Minek még ketrecbe is egy szőrös állatka?
Nem büdösek, csak gyakran kell cserélni az almot hozzá. Pl. én gyakran aludtam a hörcsögömmel, simán elaludt a nyakamban. Patkányom is volt, a barátom ismerte a patit is, együtt temettük el.
Ja azt nem írtam, mindketten 18-ak vagyunk, szóval nem öregek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!