Miben más egy tengerimalaccal vagy nyúllal együtt lakni, mint hörcsöggel?
Volt több hörcsögöm, mindig aranyhörcsög, mert szeretem, ha nagyobb az állatka és lehet simogatni, szeretgetni.
Most gondoltam arra, hogy tengerimalacot vagy nyuszit fogadnék magamhoz. Miben más az élet ezekkel az állatokkal, mint egy aranyhörcsöggel? A tartás körülményeiről már olvastam, inkább mindennapi tapasztalatok érdekelnének, miben más a viselkedés, a kapcsolat az állatkával.
A tengerimalac bújósabb és nagyon jó ébresztő órának is :D Nincs annál cukibb amikor összegömbölyödik az öledben és közben mozgatja a füleit *-* A nyúllal vigyázz nekem van 3 házi nyulam hófehér lányok és igen nagy kópék mindenre fölmásznak és mindenhová bebújnak ezért a kábeleidet féltsd :D
A nyúl okosabb pár hét alatt hozzád szelídül és szinte mindenhová utánad megy :D Én speciel majdhogynem hanyatt esek benne amikor kaját viszek nekik és elém ugrik :D
a legfontosabb,hogy a ha ezekre adod a fejed,akkor 2 nyuszi vagy 2 tengerimalac kell. nem magányos állatok, mint a höri.
a malacok kicsit hangosak néha,de elviselhető mértékben:) én úgy érzem,hogy jobban bújósabbak mint a hörcsögök.talán jobban is ragaszkodnak a gazdihoz.szeretnek kint lenni jobban.
a nyuszik meg teljesen más világ:D ők nagyon igénylik a kiengedést. és a gazdit is ugyanúgy tudják szeretni, szinte mint egy macska..
szerintem helytől függ,hogy melyiket válaszd. a nyúlnak több m2 terület kell kiengedés mellett is.
a tengerimalacoknál a normális méret kb 150 cm hosszú és 50-60 cm mély bútor. [link] ilyesmire gondolok:) ketrecet nem érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!