Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok egymásnak venni valamit mikulásra?
Figyelt kérdés
Most első közös mikulásunk együtt is élünk és eszembe jutott, hogy vennék valamit a páromnak, de viszont ha meg ő nem venne az ciki. Vagy ha ő venne és én meg nem :D ti szoktatok venni valamit? Vagy felesleges? Amugy se állunk túl jól anyagilag 23L2016. nov. 22. 18:10
1/10 anonim válasza:
Menjetek el vacsorázni, moziba,kerdezd meg hogy mit szeretnek mikuláskór(megkérdezheted)
2/10 anonim válasza:
Vegyél egy csokit :). Ha ad, akkor te is tudsz, mit adni, ha nem ad, akkor meg megeszitek ketten :)
3/10 anonim válasza:
Mi szoktunk csokit adni egymásnak, kis csomagot, sőt tavaly csináltam adventi kalendáriumot neki, egy zsákot varrtam, bele tettem apróságokat csokit, zokni, gatya, telefontok, stb. és naponta húzott. Ő ilyesmivel nem készült csak sok csokival, nem éreztük cikinek, karácsonykor én kaptam egy ajándékkal többet, de pl csokit sokszor megosztotta velem, hogy mégis :)
4/10 anonim válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt, az utóbbi 4 évben mindig csináltam neki mikulás csomagot. Előző években nem úgy alakult.
Ő ad a csokiból, vagy vesz valamit amiről tudhlja, hogy tetszik nekem.
27N
6/10 anonim válasza:
Igen, de csak valami jelképeset adunk egymásnak. Pl. kap egy nagy csokimikit a bakancsába, vagy egy vicces alsónacit.
7/10 anonim válasza:
Én két évig vettem neki csokit, de nem ette meg, mert nem szereti, én meg nem ehetek édességet, szóval mi már nem adunk semmit. :) Amúgy egy sima mikulás csoki szerintem viszonzatlanul se ciki, az olyan kis cuki.
25L
8/10 anonim válasza:
Miért nem vele beszéled meg??
Nyisd ki a szád és kérdezd meg!
9/10 anonim válasza:
Elso mikulásunk lesz, bár én négy nappal késobb megyek ki hozzá, de naná, hogy kap tolem csomagot.
Kulfoldon él, igy turo rudi, meg olyasmik, amiket ott nem kapni, de szereti.
10/10 anonim válasza:
Ajándékot nem de egy mikulást szoktunk egymásnak ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!