Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki élt akár évekig távkapcsolatban, és utána közös jövőjük lett?
Mi másfél éve élünk távkapcsolatban (külön kontinens gyakorlatilag), most fogunk "félig" összeköltözni az ő hazájában (én korábban is ott éltem egyedül, neki ott van vállalkozás,a szóval ez a kézenfekvő) bár egyelőre még csak 1-2 hónapokra kisebb szünetekkel, mert nekem még van egy évem az egyetemből, és egyelőre sajnos csak így tudom megoldani az ottlét mennyiségét. Utána pedig majd csak több lesz szerencsére:).
De egyébként persze érdemes, viszont pénz és szilárd elhatározás nélkül felesleges félévente egyszeri találkozókkal elvegetálni a "egymás mellett", ezt előre meg tudom mondani.
Mi márciusban leszünk 4 évesek, és kezdetek óta 200 km-es távkapcsiban vagyunk. Áprilisban össze fogunk költözni.
Minden csak elhatározás kérdése. Ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor a távolság nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!