Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire jellemző Magyarország...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző Magyarországon az "eltartott férj" kategória?

Figyelt kérdés

Ilyen háztartásbeli "háziemberek",akik otthon elvégeznek mindent teendőt és a feleségük dolgozik.

Olyanra gondolok,akiknek nincs gyereke...

2016. nov. 7. 00:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem Magyarországon ilyen eset csak nagyon kevés van, jellemzően a nők nem keresnek annyit, hogy ők legyenek a főkeresők, kevesebb a női vezető, mint a férfi, gazdag család sincs olyan sok, ahol a gyerekek feneke alá tudnak tenni mindent.
2016. nov. 7. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ez a helyzet, én dolgozom, a párom (férfi) pedig ellátja a háztartást, gondoskodik a lányunkról (szinte az első pillanattól kezdve ő van otthon vele, nem volt egyszerű, de így akartuk), a háziállatokról, a takarításról. A főzést én intézem, de ezen kívül kb minden otthoni dolgot ő lát el. Szerintem sokkal többet csinál, mint én a munkahelyemen, nagyon hálás vagyok érte, hogy bevállalta. Igaz, nem magyarországon élünk, de az otthoni rokonaitól kapjuk azért az ívet rendesen, hogy mit képzelünk (én lennék mindenféle szörnyetegnek beállítva, ha hagyná).
2016. nov. 10. 12:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Én sosem értettem a rokonok hogyan veszik a bátorságot,hogy beleszóljanak mások életébe.
2016. nov. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!