Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a nők körében az hogy többet várnak el mint amit nyújtani tudnak?
Az én környezetemben egyáltalán nem jellemző, sőt!
A nők többet nyújtanak minden téren, és gyakorlatilag semmilyen elvárásuk nincs visszafelé.
Tanult, jól kereső, lakással rendelkező, csinos fiatal nő. Összejön egy munkanélküli sráccal, és várja a csodát, hogy majd lesz állása. Közben eltartja, ruházza, munka után főz és takarít, mert szegény pasija nem ér rá. És közben meg még a csaj szorong, hogy úúúristeeeen, mi lesz ha elhagyja egy másikért. Úgyhogy inkább kapar, hogy meg tudja tartani.
Elvált, fiatal anyuka, kisgyerekkel, 5 évet simán letagadhatna. Közös albérletbe költözik a pasijával. Simán szemet huny afölött, hogy a pasi félre rak mellette egy komoly vagyont, mert "külön kasszán vannak", ami pár hónap alatt átcsúszik abba, hogy a pasi magának rendeli a drága kajákat, miközben minden mást (rezsi, albérlet, wc-papír) a csaj fizet. És közben a csaj be van feszülve, hogy sose talál egy másikat, még azt is elnézi, hogy a pasi taplón beszél a gyerekével, épp csak fel nem rúgja, mert útban van. És még ájuldozik, hogy jó apa, mert !nem üti meg a gyereket!
Soroljam még?!
Komolyan, én már legtöbbször csak ülök a se.ggemen és csodálkozok, hogy ép elméjű nőket mi visz rá arra, hogy ilyen semmirekellőkkel együtt éljenek és mindent eltűrjenek nekik. Miközben ha lenne egy kis önbizalma, és lenne valami egészséges elvárása a férfiakkal szemben, ezerszer jobbat is találna minden ujjára.
A fiataloknál, és a nagyon elszállt "királykisasszonyoknál" esetleg "dámáknál" ez jellemző. De sajnos sok olyan is van mint amit #4 ír, hogy a nő a sárga földig képes alázni magát, csak hogy nehogy elveszítse az amúgy semmirekellő párját.
Én is ismerek olyat ahol mindig mindent a nő fizet (beleértve a szobákat is ahova d.ni járnak), és szinte mindenért szemet huny a pasinak. Az meg persze ezt jól kihasználja...
#5-ös vagyok: Aki lepontozott, az annyira magára ismert vagy valaki a helyemben van és jobban látja azt, amit én tapasztalok? Az szóljon nyugodtan, elbeszélgethetünk.
Undorító az a képmutatás, amit itt néhányan lenyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!