Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a párom?
1. NEM célozgatni kéne, hanem konkrétan elbeszélgetni a témáról, a szexet nemcsak csinálni kell, hanem beszélni is róla
2. akkor a távolság miatt ritkaság volt, most pedig már lehet, hogy kezdi megszokni, hogy mindennap ott vagy mellette, újítsatok, hogy ne hatalmasodjon el a megszokás
3. esetleg híztál valamennyit?
4. honnan tudod, hogy egyébként ő minden nap szeretné a szexet? lehet, hogy olyan fajta, akinek elég ritkábban, megeshet
A mondás is úgy tartja, hogy lakva ismerszik meg az ember.
Nálunk is ez volt.
Amint "megkapott" - odaköltöztem - megszűnt a szex, maximum heti 1-2, aztán még ritkább.
Bár neki alapból fhos volt a szexuális kultúrája, de hogy igénye sem volt rá... vagyis akkor, mikor ő akart, de olyankor nem volt ellenvetés.
Beszéltünk róla, de ő nem érezte olyan hatalmas gondnak, és mindig csak ígérgette a változást.
Egy évig bírtam, aztán szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!