Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ragaszkodik a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodik a barátnőm ennyire ahhoz, hogy legyen kocsim?

Figyelt kérdés

Nyár elején költöztem össze a barátnőmmel, akivel 2 éve vagyok együtt. Mióta együtt lakunk, azóta rendszeres - néha nagyon zavaró - téma az, hogy vegyünk kocsit, viszont nekem volt már, de amikor Budapest belvárosába költöztem eladtam, mert semmi szükségét nem láttam, vezetni meg különösebben nem szeretek, hogy csak azért tartsak.

Hozzátartozik a történethez, hogy egyébként megtehetném, hogy vegyek, programozóként dolgozom, nem panaszkodhatom az anyagiakra, a lakásom is saját, tehermentes.

A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan tudnám normálisan elmagyarázni a páromnak, hogy nincs szükségem autóra, és nem szeretnék venni. Állandóan azzal jön, hogy azzal tudnánk menni vásárolni, meg hogy "hát mindenkinek van aki szegényebb annak is..."

Én 27 éves vagyok, ő 23, tanul, és jogosítványa sincs. Minél többet feljön ez a téma annál inkább idegesít. Köszi a válaszokat!

2016. nov. 2. 14:59
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

OFF: Szeged... gyönyörű lehet! Tervezek oda menni egy kis városnézésre, sajnos még nem voltam... :)

ON: Igazad van, a kirándulás valóban egy olyan pont lehet ami hasznos kocsival sok esetben. Valószínűleg az lesz amit mondtál én is hajlok felé. Ha szeretne vezetni akkor jogsit leteszi és megoldjuk a kocsit is. :)

[Nem tudom mi ez a sok alacsony %, mindenkinek zöld kezet adtam, hasznos válaszok jöttek.]

2016. nov. 2. 17:45
 22/28 A kérdező kommentje:

#20.

Igen, elmondtam, de mindig van valami kifogás, általában a nagybevásárlás...

Bérelt autót tudom, hogy sok helyen működik, én még nem próbáltam, de igazából a sajátommal sem nagyon szerettem vezetni, nem tudom mennyire érezném magam jól egy bérelt kocsival. Persze ha kipróbálom akkor meg lehet tetszene... :)

2016. nov. 2. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Szeged gyönyörű, mindenképpen ajánlom, hogy nézzétek meg:) Én még így 7 év után sem unom:D
2016. nov. 2. 17:49
 24/28 anonim ***** válasza:

Sokszor akkor jön meg a kedv a vezetéshez/jogsihoz amikor már benne ül és ugye vezethetné... Ha mondogatod neki hogy milyen jó lenne stb! :)

Én is így voltam, én ellene voltam, hogy nem kell stb, aztán párom sokat vitt magával, sokat jártunk kirándulni és szépen kialakult hogy én is akarok vezetni, a nyáron 3hónap alatt szereztem meg annyira elszánt voltam és égetett a tanulásvágy! :)

2016. nov. 2. 20:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Én simán megmondanám neki hogy többet ezt ne hozza szóba, én nem akarok kocsit venni téma lezárva. Ha neki kell tegye le a jogsit, és gyűjtsön kocsira, majd vegyen ha annyira akar.
2016. nov. 3. 01:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát én be is kattannék, ha a lakhelyem 5 perces körzetében élném az életemet... Nem lehet, hogy a barátnődet is ez zavarja?
2016. nov. 3. 10:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mi is vettünk autót, mégis bkv-val járunk dolgozni. Igaz mi sokat járunk haza vidékre ami sokkal rövidebb, kényelmesebb és semmivel sem drágább, mint a vonat. Másrészt nagybevásárlásnál is jól jön. Én legalábbis utáltam cipekedni amig nem volt kocsink. Egy pasi ezt nyilván másként érzékeli, de általában én ugrottam be hazafele a boltba és cipekedtem azt az "egy-két" dolgot ami mondjuk a vacsihoz kellett. Azért kaját rendelni sem olcsó minden napra. Ha meg főzöl akkor néha kell nagybevásárlást tartani. De ha te nem várod el a barátnődtől hogy főzőcskézzen, akkor végülis nincs gond. Bár tény, hogy kényelmesebb ha van kocsi. Mondjuk mi felesbe vettük és fizetjük is.
2016. nov. 3. 12:34
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyenként te ilyen csak azért se embernek tűnsz... Szerintem cikinek érzed hogy nem akarsz /tudsz vezetni. Én sem nagyon szeretek az az igazság, igy mindig a párom vezet. Csúnya dolog tudom de egy pasinál ez cikibb. Megkövezhettek de szerintem ez ugyanolyan kategória mint hogy a nő nem akar/tud főzni. Mert "mindenki" szerint a nő dolga. Persze ebben is van valami hisz gyes alatt a nő van otthon így evidens hogy ő főz. Na most nekem a vezetés ugyanilyen, csak azt meg a párom csinálja.
2016. nov. 3. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!