Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most komolyan. Gáz megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan. Gáz megkérni a párom, hogy üljön le pisilésnél is?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van, hogy tiszta dzsuva minden, mert nem tud célozni, nyilván takarítani meg nekem kell...
2016. okt. 29. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, bár ez lenne az alap hogy leül, hiszen tudja hogy te takarítasz utána.

Nekem volt egy párom aki nem volt hajlandó felfogni. Amikor azt mondtam neki hogy igénytelenség még fel volt háborodva, mert ő napjában kb 3x zuhanyzik és mindig rendet tart maga körül. De az hogy pisilés után vígan le is rázogatja az ott maradt cseppeken hogy biztos ne maradjon rajta semmi az szerinte nem igénytelenség....

Tehát nyugodtam megmondhatod neki, én már régen szóltam volta.

2016. nov. 1. 20:07
 22/22 anonim válasza:
Egyszerűen csak hülye. Nem tud hugyozni. Érdekes én sose hugyozom össze a wc-t.
2018. aug. 28. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!