Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérni a másik kezét miért csak a férfiak "privilégiuma", ha amúgy elvileg egy kapcsolatban mindenben egyenrangú a férfi és a nő?
Mert ez a "hagyomány"
Ugye annó a férfi volt a pénzkereső és így nyilván neki volt pénze például jegygyűrűre.
Oké, most már a nők is keresnek pénzt, de akkor is a férfi marad jobb esetben az irányító fél.
A férfi képviseli az erőt, a támaszt.
Én azt mondanám, hogy azért mert a férfiak általában gyakorlastiasabban látják a dolgokat, így jobban meg tudják ítélni, mikor jött el az a pont, amikor már érdemes összeházasodni. Állítom, hogy ha fordítva lenne a dolog, a nők legalább 20%-a túlzottan hamar (akár néhány hónap után), rosszkor (pl amikor még nincs pénz összeköltözésre), vagy rossz indokokból (egy rossz kapcsolatban, azért mert már az összes barátnője házas) kérné meg a párja kezét. Aztán nem győznék hallgatni a nemeket...
23/L
Nőként ugyan az a véleményemmint az előttem szólóknak. Eszem ágában sincs a pasitól elvenni ezt a "szokást".
Igen VANNAK férfiak, akik elvárják egy nőtől, hogy vegye át a szerepét, de én az ilyen Csernus szaván szólva hímneműeket elkerülöm messze.
Az,hogy vannak ilyen férfiak, nem azt jelenti hogy mind az. Ez fontos!
VANNAK pasik(bár egyre kevesebb a nők irányításmániájának köszönhetően) akik igenis férfiasak, találékonyak, határozottak, igazságosak, becsületesek és az egész lényükkel sugallják az erőt! Ez a FÉRFI!
A férfinak pedig tér kell és szabad akarat. Ne azért mondjon a nőnek igent,mert gyáva, vagy mert nem biztos a dolgában,de azért igent mond és hogy ne alázzon meg egy nőt,mert az akkor elhagyja,és vége a jó életnek.
Én azt sem értem, ha valaki kihisztizi h vegyék el...
Buta emberek, buta nők és férfiak, és nagyon nagyon kevés józan ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!