Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem beszél a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél a barátnőm a kiadásairól?

Figyelt kérdés

Meg akarnám értetni vele hogy miért lényeges ha elmondja hogy

rezsi/hó ....

hitelek/hó.... - (korábbi kapcsolataiból a pasik nem fizették)

kaja/hó....ft

Ehhez képest az össz bevétel...

Tőlem várja hogy fizutól fizuig otthonra vegyek kaját.De ha én kifutok a pénzemből akkor egyből az van hogy ő neki arra nincs pénze hogy rám is vegyen kaját mert hogy csak neki és a fiának épphogy jut.

Rá akarnam vezetni hogy vegye észre így csak a saját maga ellensége lesz mindig is.

2016. okt. 29. 02:08
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hogyan futsz ki a penzedbol, ha csak ennivalot kell allnod a haztartasban?
2016. okt. 29. 07:11
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Értem, szal övé a lakás, ott laksz, fizet mindent, neked kaját kéne, de abból sem jössz ki, viszont csodás spórolási tippeket adnál az asszonynak, hogy még többet áldozhasson rád.
2016. okt. 29. 07:22
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy a 90 ezret kereső pasi aki a múltkor arról panaszkodott hogy a nő elvárná hogy többet dolgozz hogy ne csak a sétálgatásra mint közös programra legyen pénz?

Amúgy tényleg nem nagy cucc a kaját állni ha ő fizet minden mást többek közt a gyereke dolgait számlákat hiteleket is. Az marha sok kimenő pénzt jelent ám.

2016. okt. 29. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ráadásul ha jól értem csak a saját kajádat kell állnod.
2016. okt. 29. 07:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Az hogy összegszerűen nem mond semmit abból én honnan találjam ki hogy kimegy minden pénzük vagy csak mondva van hogy rajtam spórolhasson.Na most nekem is vannak saját kiadásaim nem csak kaja. Amíg ők 240e- 300e ft -ből gazdálkodnak és ez se elég nekik.Ebben benne van az a pénz is amit én beleadok rezsibe. Addig én a 160e ft -ből megmaradó 120000ből kell megéljek.Ez itt a nem mindegy
2016. okt. 29. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

120 ezerből nem tudsz megélni?? (És ebből már rezsit se kell fizetni!)

Azt hogy!?

Most akkor matekozz kicsit. Ketten 240-ből élnek, és ebből még kimegy a rezsi, vagyis jó lesz az oda 180-nak is.

Az fejenként 90 ezer.

És szerinted abból jobban meg kell tudni élni, mint neked tisztán 120 ezerből.

Elmész te a francba!

Már boccccs.

2016. okt. 29. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Külön kasszán vagytok. Semmi közöd a kiadásaihoz és a bevételekhez.

Egyébként meg tényleg érdekes, hogy te nem jössz ki úgy, hogy csak kaját kéne magadnak venni, de erre se elég a 120 ezer, viszont az elvárod, hogy ő fejenként 120 ezerből kifizessen mindent, és még téged is etessen.

A helyedben nem piszkálnám, hanem csókolnám a lába nyomát is, mert más ilyen élősködő falloszhordozót már kivágott volna a lakásából.

Én legalább is heteken belül kipakolnálak, azt sem értem, miért jó neki, ha a nyakán vagy.

2016. okt. 29. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

120 rugóból nem tudsz megélni?! Mondd, TE mire szórod el a pénzt?!

Ennyi tiszta pénzből hétvégente kajálhatnál étteremben és még akkor is maradna jópár dologra ezen kívül.

2016. okt. 29. 09:42
 9/10 A kérdező kommentje:

Nekem tisztán mire mindent kifizetek úgy jó ha marad 35-40000.Na és ebből pénzelem 3 személy otthoni kajáját.Erre jön rá az én meló kajám.Mindenki csak itélkezik mikor nincs tisztában a számok alakulásával.

Én nem értem meg hogy miért nem lehet számszerűen közölni a kiadásokat.Nem érdekel,de vakon így joggal érezhetem azt hogy én csak anyagilag vagyok neki kellék.

Én csak azt akartam látni hogy amit mond azt támassza alá számokkal is hogy ha már egyszer segítséget vár el akkor tudjam mihez kell igazodjak.ENNYIT ERRŐL.

2016. okt. 29. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

minek vagy vele együtt ha nem is jöttök ki?

szerintem semmi közöd a kiadásaihoz, mert az ő kiadásai

ha engem macerálna a párom, hogy mi a kiadásom, mennyit keresek, stb elküldeném a fenébe

2016. okt. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!