Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam az eletem? 31/F
Nem rontottál el semmit, változtatni sosem késő, 31 évesen sem.
Már magát a felvetést sem értem...
Meg kell találni azt, aki a másik feled tudna lenni.
Onnantól már nem lenne akadály egy kislány.
Igazabol nem ertelek,ugy beszelsz minthalegalabb 80 eves lennel.
A csalad jo lehet,nagyon is.:)
Ismerkedj,ennyi a dolgod kb.
Na igen az emberek nagy része unalmában ,meg mert épp beleunt a mókuskerékbe,és nem talál magának hobbit , gyorsba legyárt néhány pulyát ,mert azt képzeli az majd rendbeteszi a sivár életét.
Hát nem,nem teszi rendbe,csak lesz még egy azakajtó lelki nyomorban felnőtt gyerek a világban.
Ha egyedül nem vagy kibékülve magaddal nem vagy egyedül is boldog ,akkor ez az egész csak egy pótcselekvés lesz.
Nem vagy elkésve. Legtöbben manapság 30 fölött vállalnak gyereket.
Örülj neki, mert kiforrta magát a dolog:
1.Tényleg vágysz a gyerekre.
2.Kiélted magad, nem vonzanak egyszerűbb dolgok.
A többit leírom privátban, ha érdekel és rám írsz.
Nincs kedvem a hőzöhgőkhöz.
Én is láttam már ostoba videót... azzal ne foglalkozz.
Ennyi idősen én meg nem AKARTAM gyereket, bár jó ideje házas voltam, 31- évesen lett az első... most már jó sok van.
Kihagyni tényleg hiba lett volna, bár én a szakmámban, kapcsolataimban amúgy is "népszerű" fontos voltam, talán vagyok is.
Szóval ne sajnálkozni kezdj, lélegezz! :D
31 vagy, hol maradtál le bármiről is?!
A párom 32, szeretne gyereket ő is, de még 2-3 évig biztosan nem lesz - fiatal a kapcsolatunk, én meg nem vágyom még babázni.
Az exem meg 32, és tökegyedül van, utánam nem talált senkit azóta.
Dehogy,vagy meg elkesve,
A komoly tarsat most kereshetned,millio egy no van,aki komoly tarsat keres,es gyereket is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!