Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy viselik a nők, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselik a nők, hogy egy párkapcsolatban előbb-utóbb szexelniük is kell?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én igen jól. XD
2016. okt. 25. 19:01
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Nekem eleve onnantól kapcsolat egy kapcsolat, amikor megvolt az első szex. Mivel az is egy alap rugója egy kapcsolatnak, ezért ha nem működik nem vágok bele. Nyilván összelehet csiszolódni, tanítgatni a másikat, nem egekbe érő elvárásaim vannak. De ha pl már az első szexnél csak a saját igényeivel foglalkozik akkor ennyi volt.

Egyébként én imádok szexelni, jelenleg heti 2-3szor szoktunk a párommal de néha keveslem is. Várom, hogy összeköltözzünk és mindennapos lehessen. :)

19L

2016. okt. 25. 19:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Miután jobb esetben az ember olyat társat választ, akihez vonzódik és akit kíván, ezért nem úgy élik meg hogy "kell", hanem ők is ugyanúgy akarják.
2016. okt. 25. 19:56
 14/24 anonim ***** válasza:
Na meg nálam előbb van a szex, aztán a párkapcsolat.
2016. okt. 25. 19:57
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
A nők olyat nem csinálnak. Ahogy nem kakilunk és nem fingunk.
2016. okt. 25. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Hát, nehezen. Basszus, kivárni azt az időt, amíg már nem leszek ribizli, ha letámadom, elég nehéz. Az a sok elvárás, hogy mikortól "szabad" szexelni, és ha előtte esetleg megtörténik- mondjuk aznap, amikor megismerem, vagy még merészebb, az első randin-, akkor kész, akkor el vagyok könyvelve. Ez a legnehezebb, a várakozás.

Na meg elviselni, hogy a pasi nem egy érzéketlen szexgép, és néha neki is vannak hangulatai, esetenként olyan, ami inkább bújást és beszélgetést igényel szex helyett. Azt is nehezen viselem.

Egyébként egy párkapcsolat attól párkapcsolat, hogy szexelnek a felek, alapvetően erre jött létre a teljes konstruktuma, ahol nincs szex, az nem párkapcsolat. Néhány kivételtől eltekintve tehát ennek tudatában mennek bele a nők is és férfiak is a kapcsolatba, hogy ott bizony dugni kell. Ergo, ha ezt vállalja, akkor szerintem csak nem viselheti olyan nehezen a dolgot.

Kivéve persze a kérdező esetében, a jelek szerint. Mert amúgy a szex szeretete nagyban függ a partnertől is.

2016. okt. 25. 20:21
 17/24 anonim ***** válasza:
Jól be kell rúgni, akkor túlélhető.
2016. okt. 25. 22:51
 18/24 anonim ***** válasza:

"Kell":

[link]

Hol élünk???

2016. okt. 25. 23:14
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Annyira szeretem a Páromat, hogy a kedvéért elviselem valahogy azt a 4-5 orbitális orgazmust aktusonként. :-)
2016. okt. 26. 13:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

a párom 8 évvel idősebb mint én, már rágtam a kis fülét érte, csak ő meg nem akarta elsietni nehogy nekem korai legyen, persze már ő s vágyott rá :D

imádom nagyon a kincsem :)

20/L

2016. okt. 30. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!