Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van annak jelentősége ha a lany lecseréli a ruháit párkapcsolatban?
Szerintem vagy csak neked akar mégjobban tetszeni, vagy vágyott néhány új darabra.
Ilyen szerintem a nők nagy részénél megesik, nálam pl elég gyakran. 😊
Időnként átnézem a ruhatáramat, és amit nem hordtam az elmúlt 1 évben (és az nem estélyi..arra a 3-4 évet számolok), akkor kiselejtezem. Olyankor derül ki, hogy tényleg mennyire kevés cuccom van, és akkor jön egy nagy bevásárlás.. Utána kb 6-8 hónapig semmit nem szoktam vásárolni, mert nincs szükség rá.
Lehet neki éppen most jött ez, hogy selejtezzen.
Kihízta őket. ;)
Viccet félretéve: mindenhol szezon végi leárazások vannak. Csinált helyet pár új cuccnak.
Nyugi, ha már rég együtt lesztek, lesz még pár ilyen.
Én ritkán veszek csak úgy. Viszont pár évente(utoljára négy éve) csinálok egy teljes selejtezést(kb alig marad ruhám) és egyszerre(nagyjából tényleg szó szerint, egy nap alatt, nem pedig apránként, igaz egy megszokott üzletbe megyek, ahol minden van nekem) bevásárolok téli-nyári ruhatárat, és abban csak pótolok.
Most is majd lesz egy apró selejtezés, ami olyan attól megválok, és újítok.
Nem függ semmitől csak tőlem, hogy ez mikor és hogyan történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!