Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok van annak jelentősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van annak jelentősége ha a lany lecseréli a ruháit párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem egész 2 hónapja vagyunk együtt és az elmúlt héten hogy kiválogatta a meglévő ruháit, új ruhákat kezdett el vasárolni.
2016. aug. 13. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Max.annyi, hogy megunta a régieket vagy neked akarna még jobban tetszeni.
2016. aug. 13. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok lány, de a lányok szeretik mindig frissíteni a ruhatárukat. Mindig újabb divat, megtetszik valami és szeretnek csinosak lenni.
2016. aug. 13. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem tobb lett az onbizalmam a paromnak koszonhetoen ezert kezdtem el csinosabb felsoket es ujjatlanokat hordani. Pedig regebben egyaltalan nem voltam hajlando az utobbit felvenni :)
2016. aug. 13. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem vagy csak neked akar mégjobban tetszeni, vagy vágyott néhány új darabra.

Ilyen szerintem a nők nagy részénél megesik, nálam pl elég gyakran. 😊

2016. aug. 13. 09:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Én akkor veszek új ruhát, amikor kell, például a régi tönkrement vagy már a mérete nem jó (esetemben ez nem hízást, inkább izmosodást jelent). Illetve ha valami miatt nagyon kell új ruha (például mostanában nagyapám élet-halál között van és temetésre kellett valami fekete, hétköznapi póló-farmer kombinációban mégsem illene megjelenni). Nekem ez nem függ össze új pasival, van, amiből könnyen kapok ruhát, azokkal nem kell kapkodni, tényleg kivárhatom, mire szükséges a váltás, és van, amiből meg akkor kell venni, amikor van, mert azokból meg olyan a méretem-fazonom, hogy keveset hoznak (például cipő, de most temetésre is alkalmas feketével sem volt könnyű dolgom).
2016. aug. 13. 10:06
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem feltétlen kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, én is átnézem a cuccaimat időnként és leselejtezem, amit nem hordok, vagy nem tetszik már.
2016. aug. 13. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Időnként átnézem a ruhatáramat, és amit nem hordtam az elmúlt 1 évben (és az nem estélyi..arra a 3-4 évet számolok), akkor kiselejtezem. Olyankor derül ki, hogy tényleg mennyire kevés cuccom van, és akkor jön egy nagy bevásárlás.. Utána kb 6-8 hónapig semmit nem szoktam vásárolni, mert nincs szükség rá.

Lehet neki éppen most jött ez, hogy selejtezzen.

2016. aug. 13. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Kihízta őket. ;)

Viccet félretéve: mindenhol szezon végi leárazások vannak. Csinált helyet pár új cuccnak.

Nyugi, ha már rég együtt lesztek, lesz még pár ilyen.

2016. aug. 13. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ritkán veszek csak úgy. Viszont pár évente(utoljára négy éve) csinálok egy teljes selejtezést(kb alig marad ruhám) és egyszerre(nagyjából tényleg szó szerint, egy nap alatt, nem pedig apránként, igaz egy megszokott üzletbe megyek, ahol minden van nekem) bevásárolok téli-nyári ruhatárat, és abban csak pótolok.

Most is majd lesz egy apró selejtezés, ami olyan attól megválok, és újítok.

Nem függ semmitől csak tőlem, hogy ez mikor és hogyan történik.

2016. aug. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!