Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnél ilyen pasival együtt aki kábítószerezik?
Tud viselkedni. Nem ver meg ilyesmi..mindig jon a haverja, es szivnak (port). Fuvel es a sorrel nincs baj, azt elturom mert neha en is ragyujtok egy smoke-ra.
21/L
A baratom 30.
Nem.
Pedig a sör és a fű (MINDKETTŐ mértékkel, alkalmanként) nekem beleférne. De a por azonnali szakítóok.
Nem.. egy ilyen emberrel mit tervezel? Szeretnek otthon lenni a gyerekkel mikor a parom beallva haza jon... ha nem all le tonkre teszi magat.. vagy annyira raszokik vagy mar ra van, hogy arra megy majd az osszes penze...
Nem kezdenek ilyen emberrel, vagy valasztas ele allitanam.. velem szeretne lenni vagy szivni azt a szart..
Saját magam nem tudtam volna elviselni, ha 21 évesen csak egy drogos, alkesz, bukott rendőrnek vagyok elég jó.
Legközelebb majd szedj fel egy csövest, vagy valami börtönviselt strigót, ha csak ennyit érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!