Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt élő párok, ti minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok, ti minden este együtt fekszetek le aludni?

Figyelt kérdés
..vagy van esetleg olyan, hogy egyikőtök még tv-zik, olvas, vagy ilyesmi?
2016. okt. 2. 13:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi szinte sosem egyszerre szoktunk lefeküdni. Ha nagyon nem vagyok álmos, akkor én még olvasgatok, pakolászok, tv-zek, míg a párom alszik. Ha kicsit azért fáradt vagyok és úgy vagyok vele, hogy el tudnék aludni, akkor berakok egy sorozatot a tv-be és beállítom a tv-t, h 1 óra múlva kapcsoljon ki magától és elkezdjük nézni. Általában a párom 1 perc alatt elalszik, én még nézek 1-2 részt és utána :D
2016. okt. 2. 13:09
 2/17 RRR ***** válasza:

nem

ahogy az 1 írja,de a munkánk miatt van olyan,hogy 3-5 napig nem is látjuk egymást....

2016. okt. 2. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:
8 éve élünk együtt, ő korán kel így hamar fekszik...én a gyerekek miatt csak akkor tudok kikapcsolódni, olvasgatni, tv-zni mikor este elalszanak! Így fentmaradok és lazítok! :)
2016. okt. 2. 13:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem, általában nem együtt fekszünk le, főleg hétköznap. Más beosztásban dolgozunk, nekem jóval korábban kell kelnem, így pár órával előbb kidőlök. Hétvégén általában mindketten fenn vagyunk későig, olyankor együtt fekszünk le.
2016. okt. 2. 13:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Valtozo, de ha en fekszem le elobb akkor mindig atolel, hozzam bujik es ugy alszunk el:-))7 ev alatt kb egyszer aludtunk el egymas atolelese nelkul:-)))
2016. okt. 2. 14:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Egyszerre kerulunk agyba es altalaban ha lampaoltas van az egyik fel reszerol,a masik becsatlakozik,de elofordul h o olvas meg,en meg elalszok v o alszik,en filmezek a telomon fulessel.Esetek nagy tobbsegeben egyutt alszunk el.
2016. okt. 2. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
Persze,h nem minden este...Meg aztan o jar ejszakara is munkaba..
2016. okt. 2. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Mindig együtt fekszünk le:) 23L
2016. okt. 2. 14:41
 9/17 Titusztitusz ***** válasza:
Mi mindig együtt fekszünk le...Egyidőben...Egyedül egyikünk se szokott már se olvasni,se tévézni,se számítógépezni...
2016. okt. 2. 14:42
 10/17 anonim válasza:
Nem, én mindig hamar elalszok általában . Ő késő estig dolgozik( asztalos), én meg vagy 4:30kor keltem az nap vagy másnap kelek akkor (ápoló vagyok) ....ritka ha egyszerre fekszünk /kelünk. 23/N 30/F
2016. okt. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!