Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, ti minden este együtt fekszetek le aludni?
Figyelt kérdés
..vagy van esetleg olyan, hogy egyikőtök még tv-zik, olvas, vagy ilyesmi?2016. okt. 2. 13:07
1/17 anonim válasza:
Mi szinte sosem egyszerre szoktunk lefeküdni. Ha nagyon nem vagyok álmos, akkor én még olvasgatok, pakolászok, tv-zek, míg a párom alszik. Ha kicsit azért fáradt vagyok és úgy vagyok vele, hogy el tudnék aludni, akkor berakok egy sorozatot a tv-be és beállítom a tv-t, h 1 óra múlva kapcsoljon ki magától és elkezdjük nézni. Általában a párom 1 perc alatt elalszik, én még nézek 1-2 részt és utána :D
2/17 RRR válasza:
nem
ahogy az 1 írja,de a munkánk miatt van olyan,hogy 3-5 napig nem is látjuk egymást....
3/17 anonim válasza:
8 éve élünk együtt, ő korán kel így hamar fekszik...én a gyerekek miatt csak akkor tudok kikapcsolódni, olvasgatni, tv-zni mikor este elalszanak! Így fentmaradok és lazítok! :)
4/17 anonim válasza:
Nem, általában nem együtt fekszünk le, főleg hétköznap. Más beosztásban dolgozunk, nekem jóval korábban kell kelnem, így pár órával előbb kidőlök. Hétvégén általában mindketten fenn vagyunk későig, olyankor együtt fekszünk le.
5/17 anonim válasza:
Valtozo, de ha en fekszem le elobb akkor mindig atolel, hozzam bujik es ugy alszunk el:-))7 ev alatt kb egyszer aludtunk el egymas atolelese nelkul:-)))
6/17 anonim válasza:
Egyszerre kerulunk agyba es altalaban ha lampaoltas van az egyik fel reszerol,a masik becsatlakozik,de elofordul h o olvas meg,en meg elalszok v o alszik,en filmezek a telomon fulessel.Esetek nagy tobbsegeben egyutt alszunk el.
7/17 anonim válasza:
Persze,h nem minden este...Meg aztan o jar ejszakara is munkaba..
9/17 Titusztitusz válasza:
Mi mindig együtt fekszünk le...Egyidőben...Egyedül egyikünk se szokott már se olvasni,se tévézni,se számítógépezni...
10/17 anonim válasza:
Nem, én mindig hamar elalszok általában . Ő késő estig dolgozik( asztalos), én meg vagy 4:30kor keltem az nap vagy másnap kelek akkor (ápoló vagyok) ....ritka ha egyszerre fekszünk /kelünk. 23/N 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!