Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok türelmetlen? A párom a kapcsolatunk elején totálkárra törte a nagyértékű autómat, amin nem volt casco, hitelt vett fel, hogy megcsináltassa és de az autó még mindig nem készült el,5 hónapja már.

Figyelt kérdés
Szerintetek jogosan vagyok felháborodva? Nem szakszervízbe vitette, mert ott ránézésre is horrobilis összeget mondtak a javíttatásra hanem egy kisebb szervízben csináltatja ahol lassabban haladnak, na de lassan fél év?! Mi a jó megoldás? Én azt szeretném ha kártalanítana, hiszen hiába az érzelmek, ha emellett egy komoly anyagi kárt okozott nekem és csak húzza az időt..

2016. okt. 25. 13:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%

Egy épeszű ember nem dolgozik rengeteget egy 7 milliós autóért. Az meg, hogy te 7 valamennyiért vetted, az nem a jelenlegi piaci értékét tükrözi, és nem is a múltbélit, hanem annyiért vetted, pont. De mindegy.

A legnagyobb ökörség az utolsó forintodon úgy autót venni, hogy utána ha valami baja lesz akkor nem bírod kifizetni, és úgy kell óvd mint egy 13 éves kis csaj az új androidos telefonját, mert nem lesz másik. Így jártál. Mikor én megvettem tavaly újonnan a 15 milliós autómat, akkor belekalkuláltam, ha holnap összetörik, akkor holnap után a sggemből is, de előtudok húzni annyi pénzt, hogy vagy veszek egy másikat, vagy megtudom csináltatni. Mert hogy gazdasági totálkáros is lehet bármikor egy autó, ugye. De neked ez úgy látom új.

Kár itt pazarolni a szót arra, hogy bejössz a lakásomba, felgyújtod véletlenül és mosod kezeidet. Te anyagilag jobb helyzetben vagy (ELMÉLETILEG, ami a valóságban nem igaz mint kiderül az írásodból), neked kellett volna rendezni, aztán ha kitudja fizetni kifizeti. Ha nem akkor nyakon csípni.

Én olyan autót vettem, amit ha összetörök kitudom csengetni az árát. Ha erre te képtelen vagy, akkor megállapodhattál volna egy olcsóbb autóval is. Marha.

Hogy lehet egy két hetes barátnőnek átengedni a kormányt? haha...

2016. okt. 25. 16:36
 32/40 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, ha odaköltözöl egy 300 milliós budai villába, és ottfelejted a gyertyát, leég az egész, akkor te ki fogod fizetni a 300 milliót? Hogy éreznéd magad, hogy életed végéig erre megy el a fizetésed fele?
2016. okt. 25. 16:44
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet 8millió forintot szánni egy kocsira és aztán zsidóskodni a biztosítón?

Ezen a ponton szerintem te voltál tök hülye... Ha készült bármilyen rendőrségi jegyzőkönyv a balesetről, és arról, hogy a párod okozta, akkor szerintem köteles téged kártalanítani, bár ennek mértéke szerintem más tényezőktől függ. Ha még ezt sem tettétek meg, akkor jog szerint számon se kérheted.

Ha eddig nem érdekelt hova kerül szervizbe, akkor utólag kár reklamálni miatta.

Szerintem kocsit kölcsön adni csak olyan embernek tanacsos, akiről tudod, hogy jól vezet. Ha nem ismered, inkább vezess te.

2016. okt. 25. 17:08
 34/40 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.. És nem zsidóskodtam a biztosításon, hanem előtte vásároltam nem sokkal.
2016. okt. 25. 17:31
 35/40 anonim ***** válasza:
52%

A párom autószerelő egy kisebb szervizben. Nagyon jól dolgoznak, de pl ketten vannak szerelők, közülük az egyiknek eltört a karja nemrég, nem bír mindent megcsinálni. Tehát marad a barátom egyedül. Napi 6000 kocsit visznek be hozzájuk, köztük van, amin csak olajcsere kell, vagy hasonló fiszfasz dolog, (de még ezekre is napokat kell várnia a tulajnak, mire sorra kerül), és akkor még bevisznek pár komolyabb esetet. Nekem a géptetőn levő apró horpadásra 1-2 hetet mondott, hogy annyi idő, mire a lakatosuk egyáltalán rá tud nézni. Hozzáteszem, 4-ig vannak nyitva, 7-8 előtt ritkán mennek haza, és majdnem minden szombaton is túlóráznak, szóval nem lustálkodnak egész nap.

Gondolom a szerviz nem csak és kizárólag a te autóddal foglalkozik, hanem bizony van ezer más dolguk is, a tiéden pedig nem csak fékbetétet kell cserélni, hanem komoly munka lesz vele, aminek még a nettó munkaideje se kevés.

Amúgy meg kérd el a szerviz elérhetőségét, és nézz rá a kocsira, és velük beszéld meg, hogy mikorra lesz kész. A párod rájuk bízta, innentől nem vele kell türelmetlenkedni.

(Hozzátenném, hogy nyilván megértem, hogy szeretnéd már visszakapni, és értem, hogy türelmetlen vagy)

Az meg milyen böszmeség, hogy felezzék a kárt?? Ha ÉN nézek be valamit, és ÉN okozok balesetet, nehogy már leverjem a pénz felét azon, aki mellettem ül, NAGYON nem kötelessége utasként odafigyelni az útra, és egyébként is, mi a túrót tudna tenni? Feltételezem nem oktatóautóról van szó, egyéb gépjárművekben csak a sofőr oldalán van fékpedál, még akkor is, ha ez egyesek számára újdonság, vagy meglepő, vagy valami.... Nem is értem....

2016. okt. 25. 17:37
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Írtam a páromnak, ő is azt mondta, a barátoddal fölöslegesen veszekednél emiatt, max a szervizt tudod megsürgetni, de annyira őket se érdemes, ilyen esetekben akkor dolgoznak az autón, ha épp van idejük rá a többi dolog között.

(Ez értelemszerű, nem mondhatják Rózsika néninek, hogy 3 hónap lesz az izzócsere a kis Suzukijában, mert szívrohamot kapna... A sok ideig tartó munkát hagyják utoljára)

2016. okt. 25. 18:05
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a biztosítást megkötöd, minden biztosító, alkusz, online alkusz felajánlja a casco megkötését! Kit érdekel mikor vetted...
2016. okt. 25. 19:41
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Az bizony nagy szívás. Máskor ne add senkinek .csipd el a zacskóját a párodnak,ha az még egyáltalán,menjetek el közösen a szervizbe és, ha még csak most vakaróznak rajta vidd el komolyabb helyre. Fizetni egyértelműen a páfrány párodnak kell.
2016. okt. 25. 20:28
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de lenne pár kérdésem:

Biztosan felvette azt a hitelt?

Ha felvette a hitelt, tutira a te autód javíttatására költötte?

Láttad az autót a javítóműhelyben?

Én mondjuk elég bizalmatlan ember vagyok, de szerintem utána kellene nézni, mi újság..

2016. okt. 26. 09:30
 40/40 omba ***** válasza:

Láttad te az autót bármiféle szervizben? Kehet, hogy valami lassan készül, de ha van pénz akkor azért két hét alatt bármit... gáz egy pasi, ha nem őszinte, mert hát nem az, ugye?

Ülj le vele, mondjon egy határidőt két napon belül, vagy azt, hogy mi hátráltatta idáig.

2016. okt. 29. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!