Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok türelmetlen? A párom a kapcsolatunk elején totálkárra törte a nagyértékű autómat, amin nem volt casco, hitelt vett fel, hogy megcsináltassa és de az autó még mindig nem készült el,5 hónapja már.
Ha jól értem kártalanítást akarsz a párodtól? Ez vicces.
Apámnak van vagy is volt egy kocsija amit húgom vezetett. Vele utazott másik hugom és anyám. Baleseteztek a kocsi szintén totálkáros. Nem bajlódtak azzal hogy megcsinálják mert többe lett volna mint egy használtat venni. Na már most jól nézne ki apám ha kártalanítást kért volna tesómtól. Te meg fel vagy háborodva? Nem hogy örülnél hogy semmi bajotok nem lett. Ehelyett jártatod a szádat mert a drága kocsidat tönkre tette a párod. Komolyan neked inkább párkapcsolat helyett legyen egy kutyád vagy macskád. Gyereked se legyen mert kinézem belőled hogy vele is ezt csinálnád.
Apámnak egy rossz szava nem volt. Azon aggódott hogy ne legyen komoly baja a családnak te meg jobban oda vagy egy tárgyért ami még csak szeretni sem fog.
Én nem tudom elhinni, hogy felvett hitelt a párod 2 hét után a saját lakására 10 évre.
Valami nem tiszta ebben a sztoriban.
És sajnos ha mégis igaz,magadra is vethetsz, hogy 2 hetes kapcsolatban kölcsönadod a kocsid.
Szerintem szétkapták már a kocsit a szervízbe és rég Kuala Lumpurban van, mint étkészlet.
azért ne keverjük ide szerintem, amikor családon belül történik ilyen, vagy egy jóformán idegennel, akivel pár hete van együtt...
röhejes az is, hogy annak a nyakába akarjuk varrni a dolgot, aki csak ült a kocsiban... ez meg mi, hogy azon kéne aggódnia, hogy nem esett bajuk, meg ezen örvendezni? oké, abban a pillanatban ez a legfontosabb. de miutánlátjuk hogy egyiknek sincs baja, senki nem sérült meg, akkor jóhogy a következő a kocsi. itt nem egy telefonról van szó, amit a wc-be ejtett a barátja, vagy egy elszakított ruháról stb. egy autó elég nagy érték. az emberek nem tudják csak úgy szórni rá a pénzt, csak úgy fizetgetni a javítást. és nem a nő törte össze...
persze ha már egy családnak tekinthetők vagytok, tehát együtt élitek le az életeteket majd, gyerekeitek lesznek satöbbi, akkor túlzás ez a hozzáállás. de amíg csak egy olyan kapcsolatról van szó, amiből majd meglátjuk mi lesz, vagy együtt maradunk vagy szakítunk, addig szerintem jogos, hogy igényt tartasz a kocsira...
9-es, igen, ha öten kölcsönkérnek egy kocsit, és karambol lesz, akkor igen, fizessen mindenki a kárba. Kivéve ha fizettek a sofőrnek, hogy vállalja a felelősséget... Különben mégis minek kockáztasson bárki, hogy az ötből elvállalja a sofőrködést. Sokkal kényelmesebb hátra beülni beszélgetni vezetés helyett, élvezni a közös programot, de aztán ha baj van, mosni kezeidet, hogy te ott se voltál.
Az egy más dolog, hogyha előre tisztázottak a viszonyok, a felelősséget is beleértve. Egy stoppostól senki nem várja el hogy fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!