Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok türelmetlen? A párom a kapcsolatunk elején totálkárra törte a nagyértékű autómat, amin nem volt casco, hitelt vett fel, hogy megcsináltassa és de az autó még mindig nem készült el,5 hónapja már.

Figyelt kérdés
Szerintetek jogosan vagyok felháborodva? Nem szakszervízbe vitette, mert ott ránézésre is horrobilis összeget mondtak a javíttatásra hanem egy kisebb szervízben csináltatja ahol lassabban haladnak, na de lassan fél év?! Mi a jó megoldás? Én azt szeretném ha kártalanítana, hiszen hiába az érzelmek, ha emellett egy komoly anyagi kárt okozott nekem és csak húzza az időt..

2016. okt. 25. 13:17
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Egy majdnem 8 milliós autóról beszélünk amiért rengeteget dolgoztam és egy ember aki akkor még csak 2 hete volt az életemben - ezt tönretette.. Most akkor tegyük félre, hogy ő a párom, ennyi erővel lehetne a szomszéd is. Jogilag annak kell a kárt megtérítenie aki okozta.. főleg, hogy nem tartotta be a kreszt. Én viszont nem tudom, hogy mi lenne a helyes ebben a helyzetben? Hogyan hajtsam be a kárt??
2016. okt. 25. 14:38
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Én először is utánanéznék a szervízbe az autónak, mert ez a féléves csend nagyon gyanús.

Van ennek a balesetnek a rendőrségen valami nyoma?

2016. okt. 25. 14:52
 23/40 anonim ***** válasza:
30%

"Ez így működik, hiába nézett el egy stop táblát véletlenül, kárt okozott és szerintem így fair hogy kifizeti."

Mi a francnak adtad neki oda a kocsit 2 hét ismeretség után? Meg elnézni egy stop táblát már ne is haragudj...van egyáltalán jogsija? Orvosi alkalmasságin hogy ment át? Szerintem magadnak is köszönheted ami történt. Követeld csak rajta az összeget, úgy elhagy, mint a szél. Nem lehet ez még annyira mély párkapcsolat.

2016. okt. 25. 15:11
 24/40 A kérdező kommentje:
Érdekes hozzáállás. Ha odaköltözök a 10milliós panellakásodba és leégetem egy ottfelejtett gyertya miatt akkor a kár téged illet 100%-ban? Én meg mosom a kezeimet?
2016. okt. 25. 15:31
 25/40 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem volt casco a kocsin? Szerinted te nem vagy felelős emiatt? Ha valakinek odaadod az autót, akkor azt bele kell kalkulálni, hogy bármi baj történhet. Miért nem örülsz annak inkább, hogy éltek? Nekem is nagy autóbúza a párom, de sosem viselkedne így, ha összetörném a kocsiját. És én sem, ha ő az enyémet. Közösen megoldanánk. Mert ilyen egy párkapcsolat. De te az autódba vagy szerelmes, ha lyuk lenne rajta, gondolom barátnő sem kéne.
2016. okt. 25. 15:35
 26/40 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem miután visszakaptad, szakíts vele, mert ezt sosem fogod tudni megbocsátani neki
2016. okt. 25. 15:37
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd el a szerelő nevét, számát, hogy megnézhesd saját szemeddel meg van e a kocsi s milyen állapotban haladtak e vele. Így normális.
2016. okt. 25. 15:40
 28/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálok akkor személyesen utána járni a dolgoknak, de ezt leszámítva tényleg tanácstalan vagyok.. Rendben, hogy nagy nehezen kész lesz egyszer de utána? Egy totálkárra tört autót már úgysem tudok a piaci árán eladni.. Szóval ígyis én bukok rajta a végén
2016. okt. 25. 15:43
 29/40 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha nincs rajta biztosítás, nem ültetek be ismeretlen sofőrt. (Lehet az a tizenéve haverom is, ha nem ismerem a vezetési stílusát, nem ül bele.)

2. Ha sérült a kocsi, akkor megbeszéljük, hogy hova visszük szervizbe. Ha nekem fontos a szakszerviz, akkor megoldjuk, hogy oda vihessem a kocsit.

3. Ha ráhagyok a másikra mindent, és sz.arok bele, akkor nem jártatom utána a számat, hogy miért nincs még kész.

Mi lett volna a megoldás? Párod vállalta a kártalanítást, hitelt vett fel, ergo pénzt kapott. Te szépen megszervezed a kocsi szervizelését a neked tetsző módon, ő meg kifizeti bele neked azt az összeget, amiben megállapodtatok. Akkor nem kellene most vakarózni, hogy azt se tudod, hol a kocsi, meg haszna se lesz, mire visszakapod...

2016. okt. 25. 16:07
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

tényleg elrontottad,hogy egyrészt egy ekkora értékű kocsira nem kötöttél biztosítást.

másrészt meg nem intézted személyesen a javíttatást,hanem vakon bíztál egy 2 hete ismert emberben. nyilván én is úgy gondolom,hogy neki kellene fizetni a javítást. de miért ő intézi?

keresd fel sürgősen a szerelőt. ha ennyi idő alatt tényleg nem képes megcsinálni,akkor vigyétek máshova..

jogos szerintem,hogy pontot akarsz tenni az ügy végére.

mindenképp járj utána hol a kocsid és milyen állapotban.

mondjuk ha átverne,akkor már rég lelépett volna szerintem. de valami susmus biztos van a háttérben,hogy eddig húzza

2016. okt. 25. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!