Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok türelmetlen? A párom a kapcsolatunk elején totálkárra törte a nagyértékű autómat, amin nem volt casco, hitelt vett fel, hogy megcsináltassa és de az autó még mindig nem készült el,5 hónapja már.
Én először is utánanéznék a szervízbe az autónak, mert ez a féléves csend nagyon gyanús.
Van ennek a balesetnek a rendőrségen valami nyoma?
"Ez így működik, hiába nézett el egy stop táblát véletlenül, kárt okozott és szerintem így fair hogy kifizeti."
Mi a francnak adtad neki oda a kocsit 2 hét ismeretség után? Meg elnézni egy stop táblát már ne is haragudj...van egyáltalán jogsija? Orvosi alkalmasságin hogy ment át? Szerintem magadnak is köszönheted ami történt. Követeld csak rajta az összeget, úgy elhagy, mint a szél. Nem lehet ez még annyira mély párkapcsolat.
1. Ha nincs rajta biztosítás, nem ültetek be ismeretlen sofőrt. (Lehet az a tizenéve haverom is, ha nem ismerem a vezetési stílusát, nem ül bele.)
2. Ha sérült a kocsi, akkor megbeszéljük, hogy hova visszük szervizbe. Ha nekem fontos a szakszerviz, akkor megoldjuk, hogy oda vihessem a kocsit.
3. Ha ráhagyok a másikra mindent, és sz.arok bele, akkor nem jártatom utána a számat, hogy miért nincs még kész.
Mi lett volna a megoldás? Párod vállalta a kártalanítást, hitelt vett fel, ergo pénzt kapott. Te szépen megszervezed a kocsi szervizelését a neked tetsző módon, ő meg kifizeti bele neked azt az összeget, amiben megállapodtatok. Akkor nem kellene most vakarózni, hogy azt se tudod, hol a kocsi, meg haszna se lesz, mire visszakapod...
tényleg elrontottad,hogy egyrészt egy ekkora értékű kocsira nem kötöttél biztosítást.
másrészt meg nem intézted személyesen a javíttatást,hanem vakon bíztál egy 2 hete ismert emberben. nyilván én is úgy gondolom,hogy neki kellene fizetni a javítást. de miért ő intézi?
keresd fel sürgősen a szerelőt. ha ennyi idő alatt tényleg nem képes megcsinálni,akkor vigyétek máshova..
jogos szerintem,hogy pontot akarsz tenni az ügy végére.
mindenképp járj utána hol a kocsid és milyen állapotban.
mondjuk ha átverne,akkor már rég lelépett volna szerintem. de valami susmus biztos van a háttérben,hogy eddig húzza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!