Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi vagy nő szüleivel lakik, amikor úgy sokkal könnyebb az élet? Miért elítélendő rossz dolog, ha valaki a könnyebb életet választja?

Figyelt kérdés
Laktam külön 2 évet albiban, sokkal nehezebb volt, semmire nem volt pénzem stb. Most hogy egy éve szüleimmel lakok, sokkal könnyebb, félre tudok tenni, könnyebb jobb az élet így.
2016. okt. 20. 08:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nekem CSAK ez nem elítélendő, ha az adott emberünk azért mutat már felnőttéségre, önállóságra jeleket. Pl. a háztartásból is megcsinálja a maga részét, hazaad némi pénzt, nem anyu-aput ugráltatja mindenért, nem velük mosat-főzet bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, mintha szállodában lenne. Meg azért van egy kor, ami felett ciki... de az sem azért, mert szülőkkel, hanem mert 40 éves korára annyit sem ért el, hogy annyit félretegyen, hogy mondjuk albérletben nem kopjon fel az álla (legalábbis nekem értelmiségiként 27 évesen jó munkával, saját lakással nekem nem lenne pálya az ilyen).
2016. okt. 20. 09:13
 12/31 anonim ***** válasza:
45%
36 vagy és csak 2 évet éltél külön a szüleidtől?
2016. okt. 20. 09:16
 13/31 A kérdező kommentje:
12. igen csak kettőt, az is sok volt, de érdekes módon akkor nem volt barátnőm, pedig kerestem, és amikor otthon voltam akkor inkább volt barátnő
2016. okt. 20. 09:20
 14/31 anonim ***** válasza:

Éltem én is külön, de így utólag, már tudom, nagy hülyeség volt részemről. Jó, én csak egy évet éltem külön.

Viszont mikor megtaláltam a párom, azonnal tudtunk lépni. Saját kertes ház, autó, gyerek már jöhetett.

2016. okt. 20. 09:24
 15/31 anonim ***** válasza:
15%
Mert úgy már tudják verni magukat, hogy ők elértek valamit, csak arról hallgatnak mélyen, hogy a szüleik kib..ták otthonról őket 16 évesen, mert csináltak egy gyereket a szomszédnak.
2016. okt. 20. 09:29
 16/31 anonim ***** válasza:
96%
Nekem egyedül sokkal jobb. Mármint nyilván, több pénzem maradna, ha nem kéne albérletre fizetnem, de lelkileg sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és sokat fejlődök lelkileg a saját talpon állásnak köszönhetően.
2016. okt. 20. 10:01
 17/31 anonim ***** válasza:
60%

Azért 36 évesen otthon lakni szülőknél gáz.

26 éves vagyok, 19 éves korom óta külön élek a szülőktől. Nem vagyok anyagilag eleresztve, de megvan a saját életem.

2016. okt. 20. 10:08
 18/31 anonim ***** válasza:
95%

Az a gond, hogy az ilyen emberekről idővel mindig kiderül, hogy tulajdonképpen úgy élnek, mint mások 16 évesen: ül a gép előtt, bulizni jár, miközben a szülei mindent megcsinálnak a ház körül, befizetik a számlákat, és helyette is intézkednek, ha kell. Anyu mossa a ruhákat, megfőzi vasárnapra a húslevest, gondoskodik a gyerekéről és vigyáz rá.

Többnyire a nagy "tudok félretenni" is kimerül abban, hogy nyaralásra és bulikra elmegy a pénz, és még a szülőknek kell kisegíteni.

Két nagy buktató van, ha jön egy csaj/pasi, és összeköltöznek.

1. Kiderül az illetőről, hogy teljesen önállótlan, és a közös lakásban is elvárja azt, amit otthon megszokott. Meló után beül a fotelba gépezni, hétvégente buli a haverokkal, amíg a másik elvégzi a házimunkát, befizeti a számlákat, gondoskodik róla és ellátja. Gyakorlatilag nem társ, hanem pótszülő.

2. A féltő anyuka átmegy állatba, hogy jön valami ...., aki el akarja szedni az ő pici szeme fényét. És természetesen sose lesz jó semmi, amit csinál, mert nem főz olyan húslevest, megreped a karácsonyi bejgli, nincs élére vasalva a nadrág: ne gondolja, hogy ez elég az ő kicsi fiának, találna különbet. És mindent elkövet, hogy elmarja.

2016. okt. 20. 10:10
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem ilyenkor az gondolkodtatna el, hogy a közel 40 évesen otthon élő férfi egy korban hozzáillő, mondjuk 30-35 éves nővel hogyan képzeli el az intim együttléteket a gyerekszobájában, mellette karnyújtásnyira a nyugdíjas szülőkkel :)

Vagy ilyenkor evidens, hogy csak a nőnél héderel, mert annak van lakása, albérlete?

Azért 30 felett mindkét nemnél az önálló élet a jellemzőbb.

Én borzalmasan rosszul érezném magam ilyen szituációban ennél a férfinél.. Pedig van saját otthonom, de ne azért költözzünk össze, mert nekem van otthonom!

2016. okt. 20. 10:34
 20/31 anonim ***** válasza:
25%

Nagy házunk van: 7 szoba , 2 nappali, 2 konyha, 3 füdőszoba, 3 wc. Van külön ház is, de minek költözzek el?

Majd talán, ha családot szeretnék alapítani, de az még odébb van.

Mellesleg nem azért építették fel a szüleim, hogy ketten lakják.

2016. okt. 20. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!