Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha egy férfi vagy nő szüleivel lakik, amikor úgy sokkal könnyebb az élet? Miért elítélendő rossz dolog, ha valaki a könnyebb életet választja?
Éltem én is külön, de így utólag, már tudom, nagy hülyeség volt részemről. Jó, én csak egy évet éltem külön.
Viszont mikor megtaláltam a párom, azonnal tudtunk lépni. Saját kertes ház, autó, gyerek már jöhetett.
Azért 36 évesen otthon lakni szülőknél gáz.
26 éves vagyok, 19 éves korom óta külön élek a szülőktől. Nem vagyok anyagilag eleresztve, de megvan a saját életem.
Az a gond, hogy az ilyen emberekről idővel mindig kiderül, hogy tulajdonképpen úgy élnek, mint mások 16 évesen: ül a gép előtt, bulizni jár, miközben a szülei mindent megcsinálnak a ház körül, befizetik a számlákat, és helyette is intézkednek, ha kell. Anyu mossa a ruhákat, megfőzi vasárnapra a húslevest, gondoskodik a gyerekéről és vigyáz rá.
Többnyire a nagy "tudok félretenni" is kimerül abban, hogy nyaralásra és bulikra elmegy a pénz, és még a szülőknek kell kisegíteni.
Két nagy buktató van, ha jön egy csaj/pasi, és összeköltöznek.
1. Kiderül az illetőről, hogy teljesen önállótlan, és a közös lakásban is elvárja azt, amit otthon megszokott. Meló után beül a fotelba gépezni, hétvégente buli a haverokkal, amíg a másik elvégzi a házimunkát, befizeti a számlákat, gondoskodik róla és ellátja. Gyakorlatilag nem társ, hanem pótszülő.
2. A féltő anyuka átmegy állatba, hogy jön valami ...., aki el akarja szedni az ő pici szeme fényét. És természetesen sose lesz jó semmi, amit csinál, mert nem főz olyan húslevest, megreped a karácsonyi bejgli, nincs élére vasalva a nadrág: ne gondolja, hogy ez elég az ő kicsi fiának, találna különbet. És mindent elkövet, hogy elmarja.
Engem ilyenkor az gondolkodtatna el, hogy a közel 40 évesen otthon élő férfi egy korban hozzáillő, mondjuk 30-35 éves nővel hogyan képzeli el az intim együttléteket a gyerekszobájában, mellette karnyújtásnyira a nyugdíjas szülőkkel :)
Vagy ilyenkor evidens, hogy csak a nőnél héderel, mert annak van lakása, albérlete?
Azért 30 felett mindkét nemnél az önálló élet a jellemzőbb.
Én borzalmasan rosszul érezném magam ilyen szituációban ennél a férfinél.. Pedig van saját otthonom, de ne azért költözzünk össze, mert nekem van otthonom!
Nagy házunk van: 7 szoba , 2 nappali, 2 konyha, 3 füdőszoba, 3 wc. Van külön ház is, de minek költözzek el?
Majd talán, ha családot szeretnék alapítani, de az még odébb van.
Mellesleg nem azért építették fel a szüleim, hogy ketten lakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!