Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós lennék mert támogat engem?
Másfél éve vagyok a párommal..Idén augusztustól azonban bennem vmi változott.Kezdem az elejétől : júniusban kiléptem a munkahelyemről.úgy voltam vele hogy a külföldi nyaralåsunkig nem keresek másikat,itthon maradok.Azonban a nyaralás után is hiába kerestem,nem találtam.Ekkor azt mondta a párom hogy foglalkozzak csak a tanulåssal,jövőre diplomázom,majd utánna keresek..Eddig azt hittem jó ötlet..
Azonban kb 2 hónapja nagyjából semmi kedvem semmihez..folyamatosan fåradt és ideges vagyok..Nehezen viselem hogy anyagilag függök tőle,mármint hogy szinte teljesen tőle..Az állandó napi rutin kikészít,felkelés,oviba a fiam,haza,tanulás,főzès,takarítás,oviba vissza,este,fekvés...MINDEN NAP!!
Sajnos ha arról van szó hogy alvás vagy szex..inkább alszom..Magamtól sose kezdenék bele az együttlétekbe...pedig ez nem így volt!Ezt a párom nagyon nem érti,de én sem...mi történik ?
Azon gondolkozom már hogy vkit felkeresek,vmi dokit...
Mit tegyek ? Mi van velem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!