Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerintem depressziós lett az összeköltözésünk miatt, hogy tudnék segíteni?
3 hónapja költöztünk össze, ő azóta nem tudott hazalátogatni (450 km + az új munkahelyének idióta időbeosztása). Otthon hagyta édesapját, testvéreit ( 30, 12 és 5 évesek), kutyáját-macskáját.
Beszélni sem sokat beszélt velük, ők keveset keresik, Barátnőmnek pedig 3 hétig nem volt pénze hívni őket.
Az elmúlt 1-2 hétben azt vettem észre, hogy kedvetlen, az étvágya sem a régi és a szexuális életünk gyakorlatilag nulla lett.
Hazaér 5kor, fürdik, eszünk, filmet néz, alszik, 5-kor kel- minden nap ez a menetrend mostanában.
Illetve, titokban bár, de rengeteget sír, észrevettem, hogy haját fésülgeti az ujjaival- gyakorlatilag egész nap, ami miatt kitépődnek a hajszálai, ha épp nem kedvetlen/szomorú akkor vagy pár percig indokolatlanul jókedvű (mintha beszívott volna) vagy sík ideg.
Beszélgetni próbálok vele, de elutasító.
Nem tudsz semmit tenni azon kívül, hogy mellette állsz.
Vagy bírja, vagy nem. Eleve már az is nagyon fárasztó, hogy hajnalban kel és 5-re ér haza a munkából. Engem egy idő után már ez is kikészített valamilyen szinten, én is fáradt és kedvetlen voltam. Ráadásul a család és gondolom a barátok is nagyon messzire vannak.
Nem mindenki bírja az ilyen életet.
5 éves testvére van? Az apja 63 évese még bevállalt egy gyereket...
Hajajj... Hogyan kérdezzek rá szépen... Nem egy kisebbséghez tartoznak?
hozz létre internetes kapcsolatot a családjával,mert beleőrült(t) a honvágyba
vagy vegyen ki egy két nap szabit, amit összeköt a hétvégével és utazzon le a hozzájuk nélküled
Új lakhely,új munkahely,ráadásul ez így nagyon fárasztó,távol a családtól elég ok arra, hogy depressziós legyen.
Külön kasszán vagytok,hogy nem volt pénze hívni őket?Legalább heti egyszer jó lenne,ha tudnának beszélni.Skypolni nem tudnának esténként?
Hétvégén mozdítsd ki ebből az állapotból,menjetek el kirándulni,moziba vagy amihez kedvetek van.Ne otthon üljetek.
Jó lenne,ha az is megoldható lenne,hogy legalább havonta egy hétvégére hazamehessen.
Nem, nem kisebbségiek :) Apja igen jómódú és az édesanyjuk halála után újraházasodott.
Félig-meddig vagyunk külön kasszán. Én felajánlottam, ő nem akarta, mert idézem: "nem akar engem költségekbe verni".
Az utóbbi hetekben sajnos felvett egy "bocs, hogy élek", ill. "jajj, nem érdemlem meg" hangulatot.
Azelőtt a családjával lakott? Így valami távkapcsolat átalakítása volt együttéléssel?
Az azért nem valami jó dolog, hogy ennyit se fogad el tőled, hogy beszélhessen a családjával, meg az se, hogy ők se nagyon keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!