Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti anyagilag hogy vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti anyagilag hogy vagytok a pároddal?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt? Mi 2 éve vagyunk együtt és fél éve vagyok a menyasszonya. Nálunk mindenki fizeti a sajátját....(telefon, autó, lakbér+ rezsi fele) ha elmegyünk valahova akkor egyszer én egyszer ő fizet. Itthonra a főzéshez szinte csak én vásárolok...... Az ő fizuja 50%-kal több mint az enyém. Ő 39 én 28 éves vagyok.
2016. okt. 11. 09:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 28/l és 29/f páros vagyunk, fél éve vagyunk együtt és majdnem rögtön össze is költöztünk. pont van egy kis problémám nőként ezzel a helyzettel, ugyan is most realizálom, hogy én többet fizetek összességében a közös életünkre. sajnos nálunk is ez úgy alakult ki, hogy én igen nagyvonalúan beadom az összes pénzem a közösbe, ő meg spórolgat magának...mindegy, tudom, én vagyok madár. mondom: most készülök pont ezt megbeszélni vele.
2016. okt. 11. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Én 26N, ő 35F: én még tanulok is, ő dolgozik, így kb. 1,5-2x annyi bevétele van, mint nekem. Egyelőre külön élünk és külön kasszán vagyunk. Sokat vagyok nála, és általában ő vásárol be, én pedig igyekszem ezt kompenzálni, ha pl. étteremben eszünk, vagy belépőt fizetünk valahol.

Hamarosan összeköltözünk, akkor valószínűleg közös kasszát nyitunk.

2016. okt. 11. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
28L, 30F. 10 ève együtt. Az első pillanattól kezdve közös a kassza, nincs énpénzem meg tepènzed. Fizu után bekerül minden egy dobozba vagy a bankkártyán van ès ha kell valami akkor ahhoz nyúlunk.
2016. okt. 11. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

28 évesek vagyunk 5 éve együtt, idén építkezünk.

Nálunk a hitelt keresetarányosan osztjuk meg és a tulajdonjogot is (ami a jövőben természetesen változhat, ha a keresetarányok is változnak)

Autó-telefon-benzin-biztosítás-hobbi-egyéni dolgok mindenki a sajátját fizeti, a saját számlájáról és magánügy.

Étel-rezsi-közös megtakarítás felesben utaljuk hó elején egy közös számlára

Ha megyünk valahova változó hogyan fizetünk, nyaralásokat a közös megtakarításból egyébként meg akinek épp kedve van az fizet. A férjem kb. 30%-al keres többet, mint én, de az én fizetésem még emelkedni fog, én pályakezdő vagyok, míg az övé a jelenlegi állásában már a maximum.

2016. okt. 11. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
30N/32F 4 eve egyutt. Mi a rezsit es a kajat egyutt fizetjuk, de amugy kulon kasszan vagyunk. Papiron en keresek tobbet, de a bonuszokkal egyutt a parom keres tobbet. O is inkabb a kulon kassza hive meg en is, mivel csaladon belul lattunk mind a ketten ebbol mar feszkot. Meg baba nincs, de akkor is max a baba dolgokat egyutt, de mind a kettonknek van kulon penze. Igazabol en koltenek tobbet, tehat jobb is igy, mert o jobban banik a penzzel. Mi ezt ugy oldjuk meg, hogy a kajat, ettermet, szorakozast a kozos kartyaval fizetjuk, aztan szamla zaraskor felezzuk a fizetnivalot.
2016. okt. 12. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete elvesztettem a munkám, így ő fizet mindent.Amíg volt munkám, nem engedett semmit fizetni.Most, hogy úgy néz ki megyek dolgozni, szeretném mindennek a felét fizetni, de azt mondta, nem érdekli a rezsi és a kaja, a saját szórakozásom felét fizessem(dohányzás, kávé, öltözködés, piperecuccok stb).1 éve vagyunk együtt, kezdettől együtt is élünk.
2016. okt. 12. 09:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ő kinn dolgozik kb. 5x annyit keres, mint én, sőt.

Szóval így mikor jön egy hétre, akkor ő vásárol mindent - kaját is -, nekem csak a tampont, meg a saját piperét kell megvennem.

De beszélgettünk róla, hogy összeköltözés, és akkor hogyan. Mondta, hogy az ő fizujából bőven-bőven kijövünk, én annyit dolgozzak, hogy legyen valami kis félrerakható.

Amíg pedig nem találok melót, eltart, és emiatt se érezzem magam szrul - naná, hogy de -, mert neki nem kerülök sokkal többe.

2016. okt. 12. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi aztán kapunk itt kedves utolsó hideget-meleget, mert akit eltartanak, az csak egy ri.... lehet.Utálom ezt a felfogást.
2016. okt. 12. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig keresek munkát, egyszerűen most semmi nem jön össze.

Pont akartam ezzel kapcsolatban egy kérdést kitenni, miért baj ha egy nő nem dolgozik, de mondjuk otthon mindent megcsinál.Csak aztán rájöttem, hogy csak borzolnám a kedélyeket, ezért nem írtam ki.

2016. okt. 12. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Mind a ketten kb u.annyit keresünk. Minden közös, nincs olyan, hogy te pénzed-én pénzem.

Nem szoktuk kifillérezgetni a dolgainkat és nem is értem, hogy működik azoknál a pároknál, ahol így csinálják... megjön egy csekk és akkor a felét elkérem a férjemtől/ vagy a férjem elkéri tőlem?

Hát nem, köszi, és ilyen filléreskedős kapcsolatban nem is lennék benne!

Amúgy bő 3 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt és egy fél éve vagyunk házasok.

30N és 32F

2016. okt. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!