Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti anyagilag hogy vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti anyagilag hogy vagytok a pároddal?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt? Mi 2 éve vagyunk együtt és fél éve vagyok a menyasszonya. Nálunk mindenki fizeti a sajátját....(telefon, autó, lakbér+ rezsi fele) ha elmegyünk valahova akkor egyszer én egyszer ő fizet. Itthonra a főzéshez szinte csak én vásárolok...... Az ő fizuja 50%-kal több mint az enyém. Ő 39 én 28 éves vagyok.
2016. okt. 11. 09:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Egy ev kulonbseg van koztunk a parommal, huszonevesek vagyunk. (En no, o ferfi.) Autonk nincs, alberlet van felesbe es nekem lassan lesz sajat lakasom. Egy eve vagyunk egyutt.

Az egyeb dolgainkat mi is magunknak fizetjuk, a fizetesunk kb azonos osszeg, kajat inkabb a parom vesz, ha nagybevasarolni megyunk, ha kiruccanunk valami programra ott is nagyreszt o fizet, meg neha en is.

2016. okt. 11. 09:22
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
40-28 évesek vagyunk, közösen fizetünk mindent, az énpénzemtepénzed csak olyan szinten van jelen, hogy mivel nem töltjük együtt a napot 0-24-ben, ezért jó, ha mindig mindkettőnknél van pénz. 10 éve együtt.
2016. okt. 11. 09:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy együtt élünk (9 év), közösen fizetünk mindent. Ebben volt olyan, hogy én kerestem jobban, most ő keres jobban. Már 6 éves házasok vagyunk, van egy 4,5 éves fiunk, nyilván most is minden közösen megy. Én 35, a férjem 32 éves.
2016. okt. 11. 10:00
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
1 éve vagyunk házasok, azóta közös a bankszámlánk, közösen fizetünk minden kiadást. Házasság előtt is nagyjából felesben fizettünk mindent, de nem filléreztük ki a kiadásokat.
2016. okt. 11. 10:07
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

A vőlegényed miért tartja természetesnek, hogy a "főzéshez szinte csak te vásárolsz".

Az azért egy igen komoly tétel havonta, ha nem csak hébe-hóba főztök, hanem rendszeresen, és gondolom, nem csak te eszel otthon főtt ételt, hanem ő is.

Ha ugyanannyit keresnétek, akkor sem lenne fair tőled elvárni, hogy te viseld ennek az anyagi terheit - kivéve esetleg, ha "te vásárolsz, ő főz" alapon működne a dolog, - de így, hogy a másfélszeresét keresi, mint te, nekem nem tűnik túl tisztességes hozzáállásnak a részéről.

2016. okt. 11. 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom főzni is csak te főzöl, te veszed a papírzsepit, tisztító szereket, fizeted a fogamzásgátlód. Máris ott vagytok, hogy nem felében fizettek mindent, miközben a házimunkát sem igazságosan felezitek.

Ez a pasidnak igen kényelmes.

2016. okt. 11. 10:09
 7/20 Noblesse Oblige ***** válasza:

27-28 évesek vagyunk. 7 éve együtt. 1,5 éve lakunk közös lakásba. És az elején a lakbért feleztük. Külön kasszán vagyunk. De mivel igen erősen változik az anyagi helyzet, így a legtöbbször mindig megbeszéljük, hogy legyen a kiadásaink fedezése. Van, hogy ő fizeti a lakbért és én a kaját (ez utóbbi olcsóbb), de van hogy én fizetem a lakást és ő a kaját. De legtöbbször azt szoktuk csinálni, hogy a nagybevásárlást ő állja, és a többi kisebb hozzávalló az ételhez meg én intézem, mert úgyis én főzök, én tudom mi kell.

Nálunk mindig közös megegyezéssel megy nincs kimondott megállapodás. Próbáljuk ésszerűen csinálni, intézni.

2016. okt. 11. 10:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi minden pénzünket összedobjuk. Aztán kiszámoljuk mire mennyi kell, és mindent külön borítékban kezelünk, mert csak így tudjuk követni, meg mindent felírunk. Vagy neki is külön kocsipénz, nekem is, albi rezsi, kajapénz, pecapénz, ilyenek. Bevásárolni mindig én szoktam, de a közösből. Így ki is jövünk. Elvileg. :D
2016. okt. 11. 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Közös kassza, elvégre egy család vagyunk.

Nem a pénz a legfontosabb, az csak egy eszköz.

Nagyjából ugyanannyit keresünk, néha ő kap többet, néha én. De mivel az a cél, hogy együtt építsük az életünk, ez sose téma.

Most pont állást keres, megszűnt a munkahelye. Nyakig lenne a kakiban, ha felezgetnénk. Én meg akkor, ha meglesz a baba.

2016. okt. 11. 12:07
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

nálunk minden mindig közös volt, pedig én voltam mindig is a csóró pasiként, neki valahogy mindig jobb munkahelye volt, plusz amikor össze jöttünk akkor nekem nem volt.

Nálunk ez nem kérdés, ha kell odaadom neki az összes pénzemet, hiszen együtt vagyunk, házasok, közös jövőt akarunk és megbízunk egymásban.

Ismerősünknél ilyen "mindenki a magáét" a helyzet amit mi szörnyűnek tartunk, annyira olyan, hogy az egyik nem eheti meg a másik yoghurtját, vagy ha megeszi akkor ki kell fizetni. Én ezt nem hívnám kapcsolatnak.

2016. okt. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!