Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, értékelnétek ezt a gesztust?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy együtt éltek párotokkal. Mikor Ő reggel haza jön a munkából csinál nektek reggelit.2016. szept. 23. 15:30
11/15 anonim válasza:
Nem, nem örülnék neki!
Inkább szégyellném magam, és mindenképp én állnék neki reggelit készíteni a páromnak, aki éjjel dolgozott.
A szerelem azt jelenti, hogy egymást támogatjuk, és a viszonyok egyenlőek.
Ha én dolgozom éjjel, akkor segítsen be ő a háztartásba jobban, de ha ő dolgozik éjjel, akkor én reggelivel, vetett ággyal, meleg fürdővel várom haza, hogy gyorsan egyen, mosakodjon, és tudjon pihenni.
12/15 anonim válasza:
Nagyon jól esne, reggel általában éhesen kelek. Volt már amúgy, hogy reggelit ugyan nem készített, de hozott friss péksütit, nagyon örültem. Részemről nincs ilyen elvárás és ezek a kedvességek oda-vissza mennek köztünk.
13/15 anonim válasza:
Mivel nem tudok enni egyből felkelés után, ezért valószínűleg kihűlne a kaja... Későn reggelizem, viszont ha megcsinálja a reggeli teámat, annak örülnék és értékelném a gesztust.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért tettem fel a kérdést mert én nem nagyon kaptam viszonzást, igazából nem is várom el, mert ilyen vagyok... de jó tudni hogy vannak köztetek olyanok akik ez becsülnék.
2016. szept. 24. 16:09
15/15 anonim válasza:
Hmm..soha ne változz meg. Maradj ilyen, klassz, hogy ennyire figyelmes vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!