Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, értékelnétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, értékelnétek ezt a gesztust?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy együtt éltek párotokkal. Mikor Ő reggel haza jön a munkából csinál nektek reggelit.
2016. szept. 23. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Nem, nem örülnék neki!

Inkább szégyellném magam, és mindenképp én állnék neki reggelit készíteni a páromnak, aki éjjel dolgozott.

A szerelem azt jelenti, hogy egymást támogatjuk, és a viszonyok egyenlőek.

Ha én dolgozom éjjel, akkor segítsen be ő a háztartásba jobban, de ha ő dolgozik éjjel, akkor én reggelivel, vetett ággyal, meleg fürdővel várom haza, hogy gyorsan egyen, mosakodjon, és tudjon pihenni.

2016. szept. 23. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jól esne, reggel általában éhesen kelek. Volt már amúgy, hogy reggelit ugyan nem készített, de hozott friss péksütit, nagyon örültem. Részemről nincs ilyen elvárás és ezek a kedvességek oda-vissza mennek köztünk.
2016. szept. 24. 02:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudok enni egyből felkelés után, ezért valószínűleg kihűlne a kaja... Későn reggelizem, viszont ha megcsinálja a reggeli teámat, annak örülnék és értékelném a gesztust.
2016. szept. 24. 10:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért tettem fel a kérdést mert én nem nagyon kaptam viszonzást, igazából nem is várom el, mert ilyen vagyok... de jó tudni hogy vannak köztetek olyanok akik ez becsülnék.
2016. szept. 24. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Hmm..soha ne változz meg. Maradj ilyen, klassz, hogy ennyire figyelmes vagy! :)
2016. szept. 26. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!